Omuz Ölçüsü Hakkında !!

ByFelix

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben 95 dogumluyum 17 yasıma giricem.

Omuz ölçüm 114 CM ama omuzun en uc noktasından alırsam !

Ama eğer göğüse yakın bir noktan yani omuz basının tam ortasından alırsam 117 CM .

Arkadaşlarım ve çevremdekiler sürekli omuzların geniş diyor ama ben biraz daha genişletmek istiyorum.

Sizce yasıma göre iyimi ?? ve de omuzları kemiksel olarak genişletmek istiyorum yüzme bu istegiim için idealmidir ?

ve de VG yaparken omuza fazla asılmamıstım ama kanatlarım saglamdır yani omuz baslarına abansam ve kas kütlesi eklesem omuz genişliğim çok daha iyi olacaktır diye dusunuyorum...

Son düzenleme:
Yaşına göre iyi veya kötü diyemeyiz çünkü bir tek omuz ölçüsü ile olmaz. Belin 85 gelir 114 çok azdır, belin 70 dir 114 çok iyidir. Kemik gelişimin henüz tamamlanmadığı için omuzlarını kemiksel olarak geliştirme ihtimalin var. Yüzme bu konuda en iyi seçim olur herhalde.

Yaşına göre iyi veya kötü diyemeyiz çünkü bir tek omuz ölçüsü ile olmaz. Belin 85 gelir 114 çok azdır, belin 70 dir 114 çok iyidir. Kemik gelişimin henüz tamamlanmadığı için omuzlarını kemiksel olarak geliştirme ihtimalin var. Yüzme bu konuda en iyi seçim olur herhalde.

bel kalınlıgım 74 cm boyumda 1.83

1.83 boya göre bence az. 1.77 boyundayım bel 79 omuz 116 cm yaş 19 :)

Dostum dedigim gibi ben ölçüyü omuz basının tam ortasından alırsam 117 CM geliyor. 3.5 AYDIR VG yapmıyorum VG yaparken 121 Cm geliyodu Omuz ölçüm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:25 ----------

3 ay önceki halim :

benim boyumda 1.75 omuz ölçüm 109 geliyor sana göre yaşımda biraz küçük bu yaz yüzmeye gidip omuzlarımı geliştirmeye çalışıcam araştırdım yüzmeyi çok met ediyorlar inş öyledir 3 ayda umarım omuzlar 115'e kadar çıkar.belide 75de korursam istediğime çok yaklaşmış olurum.flexor hocanın bir yazısında okuduğuma göre omuzların kemik olarak gelişmesi 18 yaşına kadar devam edermiş

omuzların yaşına göre iyi

benımde 121 kollarım 36 evet kollarım biraz az :/

iyide ölçüler nasıl yaşa göre belirleniyorki :)

adam 16 yaşında 120 omuzu olur digeri 35 yaşındadır 110 olur oda sporla :)

Dostum dedigim gibi ben ölçüyü omuz basının tam ortasından alırsam 117 CM geliyor. 3.5 AYDIR VG yapmıyorum VG yaparken 121 Cm geliyodu Omuz ölçüm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:25 ----------

3 ay önceki halim :

Boyun 180 küsür ve bu resimde ki bel 74 cm mi? Vücudun yağlı duruyor biraz.

Back
Yukarı