Oldürücü Kol Antremanlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konun devamini ve benim ilk mesajimi iyi okusaydin anlardin.orda ne diyor kollarin artik buyumuyorsa yani plato donemindeysen ki sen beni daha iyi anlaman gerekirdi 3 senelik tecrubenden dolayi

ben bu programı 2 hafta ustuste denedim saka gibi gelebilir 0.5 cm olcu aldım bence saydamında dedigi gibi sasırtmak icin 1-2 hafta yap sonra eski işdmanına don

bu setleri çıkarmak için deli gibi beslenmek lazım normal bir insan denemeye kalksa salondan hastaneye bitkisel hayata geçmiş bir şekilde gider kolları da ameliyatla alırlar zaten bi işe yaramaz o setlerden sonra ben inanıyorum proflar böyle şaşırtmaları çok yaparlarmış
şimdi salonda böyle çalışsa birisi bişeyden anlamayan kendini hoca sanan bazı armutlar gelir yanına laf salatası yapar sen ne yapıyosun adaleyi yakarsın yok yanlış çalışıyosun yaa kardeşim gidin işiniz yok mu antrenman mı atıcam sizinle mi uğraşıcam :D

tam benlikmis, lastik asit mi azaldi yoksa iyi mi besleniyorum bilmiyorum kollar cabuk toparlaniyor,

buddy curl e bayildim hemen bi tane ortak bulup yapmam lazim :D

tam benlikmis, lastik asit mi azaldi yoksa iyi mi besleniyorum bilmiyorum kollar cabuk toparlaniyor,

buddy curl e bayildim hemen bi tane ortak bulup yapmam lazim :D
bu antremanı 2 kere yaptım sonra eski idmanıma devam ettim kolarda 0.5 cm olcu aldım idman sonrası ise kollarım kıvrılmıodu ole bi pump etkisi oldu kı

Ben bb sporunu 2 aydır salonda yapıyorum , forumdada arattım hazır lafı geçmişken burda sormamın sakıncası yoktur umarım , Pump etkisi nedir acaba ? forumda arattım ama gerçekten bulamadım.
Eğer varsa gereksiz mesajımdan dolayı özür dilerim :)

Ben bb sporunu 2 aydır salonda yapıyorum , forumdada arattım hazır lafı geçmişken burda sormamın sakıncası yoktur umarım , Pump etkisi nedir acaba ? forumda arattım ama gerçekten bulamadım.
Eğer varsa gereksiz mesajımdan dolayı özür dilerim :)

Kaslarındakı yanma, sıcaklık hıssı.. Kanın o bolgeye hucum etmesınden dolayı olur.. ;)

bence kişiye özel program olmalı helede pazu ben bir pazu hayranı olarak hiçbir zaman standart program kullanmadım kendi programımı kendim yaparım baya memnunum.

6 nın 6sını tek dambılla nasıl yaparız. ben bunu diğer antremanlardan sonra uyguluyorum. ama o harekette agırlık azalatana kadar zaman gecıyor ve vucut soguyor. 6 nın 6sını tek dambılla yapma şeklini bien var mı????

saydam, aklıma takılan bir husus var;
hareket 1, hareket 2 ve 3 şeklinde sıralanmış, sıralama bu şekilde mi?
hareket 1 de dambıllarla yapılan her harekete uygulanabilir dior işin teorisi tamam da pratiğe nasıl dökeceğiz?misal ilk başta 6nın 6lısı hammer curl yapıp sonra parçalı 21 en son da buddy curls'e mi geçeceğiz?Uygulayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.

Her gece gözlerinizi kapadığınız anda rüyalarınıza giren o muhteşem kollar orada -karanlıkta- sizi bekliyor.

Bu cümlenin üstüne söylicek bişey yok:D mükemmel konu!

evet denemedim ama denicem :D her ay 1 kere yapıcam bunu bakalım nasıl bi gelişme alıcam , inş herkez istediği gelişmeleri alır :))

merhaba millet, bugün denedim ben ...muzlu sütümü içerken size yazıyorum bunu o kadar yeni yani elde bi titreme yok malesef...İsterdim ki bunu(saşkiasmoajai) tarzında yazmamayı ..konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama bi halt olmadı.Normal idmanımdan daha fazla kasılma alıyorum sanki..Başka varsa yeni deneyen bunu yorumlarını bekliyorum..

başlangıçtaki dumbella 6nın6lısı hareketini hummer curl + biceps curl olarak basladım gerçekten kollar bi süre sonra şaşırmak istiyor 2 haftada 1 cm kol arttı ama herkesin denemesi gereken bi program deil bence uzun süre calışmış artık kollarım cok az büyüyor ve hareketlerimden sıkıldım dienler içindir ben memnun kaldım

konuyu hortlattım ama kusura bakmayın
bunun bide animalpakta tricepsle ilgili olanı var
biceps-triceps i aynı gün mü çalışmalıyız başka güne mi dağıtmalıyız

Super paylasim ozellikle 7 14 21 antremanindan 1 ayda harika verim aldim kaslarim buyumek icin cirpindigini hissediyorum tesekkurler - biceps programim barbell curl scott hammer ve consantre curl - barbelde uyguluyorum

Bu tip bir çalışma programını Serdar Aktolga'nın başka bir forumda tavsiye ettiğini gördüm .Bundan 2 yıl kadar önce biceps programını uyguladım(Serdar Aktolga'nın kendi porgramı) tabiri caiz olarak kullanılan vucudu şaşırtmak teriminin hakkını veriyor.Aynı stilde antreman yapmaya devam ettikçe ilk zamandaki etkiyi alamıyorsunuz.
Sözü fazla uzatmıyım gerçekten işe yarıyor denemiyen spor severler denesinler tavsiye ederim.(1 ay uygulanması tavsiye olunur)

Barbell curl (7+7+7 =21)

7 aşşığıdan başlayıp mide hizasına kadar yarım kaldırış
7 mide hizasından yukarıya kadar yarım kaldırış
7 tam olarak aşşığıdan yukarıya barbell curl (Nizami barbell curl)

Oturarak (arkaya yatık) Dumbell curl 4x10

Hafif kilo ile pik noktasında sıkarak yavaş haraket etmek kaydı ile

Dumbell preacher curl 4x10

Hafif kilo

Ayakta dumbell curl 4x10

Hafif kilo ile pik noktasında sıkarak yavaş haraket etmek kaydı ile

Son düzenleme:
Back
Yukarı