okulda olduğum zaman diliminde ne yemeliyim ?

denixex

Üye
merhaba arkadaşlar , 2. öğretim okuyorum evden yemeğimi yiyip çıkıyorum ama yaklaşık 5.5-6 saat okulda olduğum için epey acıkıyorum öğleden sonra 3.30gibi evden çıkıyorum akşam 9.30 gibi eve geliyorum bu aradaki zaman diliminde aparatif olarak ne yememi önerirsiniz ?

eti formun bisküvileri falan oluyor onlardan yesem olur mu ki ?

zaten ara öğünlerde aşırı bi protein ile beslenemeyiz hocam 3 ana öğünümzde ağırlık versek daha iyi beslenmiş oluruz.. ben ara öğünlerimde paket süt+meyve veya üstteki yazdıklarımdan birini uyguluyorum..tabiki yağ yakmaya çalıştığımıda söyleyeyim

Dardanel ton bakığı var 80 gr lık light olanı işini gorur teneke agırlıgı hariç net 50 gr felan yapıyor. Carfoursada 4 lu vardı 9tl sanırım tanesi 2.25 tl ye gelıyor 2 tanesi işini gorur 100 gr yapıyor.
100 gram süzülmüş için;
Enerji: 95 KCAL
Protein: 21,4 gr
Yağ: 0,4 gr
Karbonhidrat: 0,8 gr
4

Tam bugday veya kepekli sandviç ekmegi arasına ton balığı veya peynir zeytin domates veya fıstık ezmesi ve bal sür okula götür çok zor değil.Olmadı bunlardan 2 tanesini seç 2 tane sandviç götür.Olmadı 1 sandviç 1 muz at çantaya götür okula ye.

Bir saklama kabina veyahut bir kavanoza lor koyarsin,icinede bir kasik atarsin,doyumluk degil protein ihtiyacin icin her 2 saate bikac kasik tenefüslerde kasiklarsin.kücük bir kab i yaninda tasimasi zor olmasa gerek.

Back
Yukarı