Okul dolayısıyla doğru beslenemiyorum

Merhaba abilerim , kardeşlerim. Geceleri çok geç yattığım için sabah okula zarzor yetişiyorum ve yaklaşık 3-4 senedir kahvaltı yapamıyorum sadece haftasonları.Domates peynir zeytin yemiyorum. Buna rağmen fastfood ürünleri sağolsun yağlıyım. Beni sabah kahvaltısına alıştırabilecek öğünler nelerdir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

sabahları yiyiceklerini akşamdan hazırlıyabilirsin, böylelikle sabah 2dk'da yiyip çıkarsın evden veya sabah annen sen uyanmadan felan hazırlıyabilir.

Okulda yiceksen sinitsel ye tavuk goğusuyle yapiliyor yag orani en dusuk fastfood ama demiyorumki ye diye oda zararli kotunun iyisi. Sabahlari omlet haslanmis yumurta yapabilirsin lor peyniri ye peynirli,salçalı omlet yap erken uyu erken kalk :)

Bu senin dediğin şeyler sadece bahane. İstesen çok güzel bir şekilde yersin. Vücut geliştirme herkesin kaldıracağı, yapabileceği bir iş değildir. Sen sadece zora gelemiyorsun ve burada bahane üretiyorsun hepsi bu. Buradaki üyeler ne fedakarlıklar yapıp akşam ya da salona gidiyor.

Back
Yukarı