Boy, kilo, yaş, yeme düzenin vs özelliklerinden bahsetmemişsin.
Genel olarak konuşmak gerekirse ayda 4-5 kilodan fazlasının pek sağlıklı olmadığı ve diyet bırakıldıktan sonra yavaşlayan metabolizma yüzünden hızlı bir şekilde geri alındığı forumda defalarca konuşuldu. Düşünceme göre sen de bu aralıkta kilo verecek şekilde yeme düzenini tekrar gözden geçir. Daha uzun süreye yaymak her zaman daha sağlıklı ve daha kalıcıdır.
Ayrıca metabolizmanın yavaşlamaması için ve yağ yakımını hızlandırmak için yürüyüşe ayırdığın zamanın bir kısmını ağırlık çalışmaya yani kas yapmaya ayır. Bu hem daha hızlı yağ yakımına yardımcı olacaktır hem de verdiğin kiloları geri almanın önüne geçecektir.
Sana en önemli tavsiyem ise forumu iyice karıştır, aklına takılan soruların büyük çoğunluğunun daha önceden tartışılmış olduğunu göreceksin. Programında başarılar dilerim..