Nitrofull Pure Cla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veveve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    37

veveve

Üye
Bel ve karın bölgesinde yağ yakımı sağlar
Vücut yağ oranını düşürür
Kolesterolü dengeler
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Anti katabolik etki sağlar

Nitrofull Pure CLA: Açılımı, Conjgated linoleik acid olan CLA, et ve süt ürünlerinde az miktarda bulunan ve vücut tarafından üretilemeyen bir yağ asididir. Bitkisel olarak üretilen NITOFULL PURE CLA nın yağ yakımında özellikle de karın ve bel bölgesindeki yağların yakımında ve ayrıca yağsız kas oluşumunda oldukça etkili olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır.

Hücreler için optimum bir gelişim ortamı sağlayan CLA nın aynı zamanda kas gelişimde, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, kıkırdak ve kemik sağlığının korunmasında, ve kardiovasküler sağlığın desteklenmesinde de etkili olduğu saptanmıştır.

Onay Belgesi:Türk Gıda Kodeksi Sporcu Gıdaları Tebliğine Uygun Olarak, Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 29.08.2008 Tarih ve G34-5722-00007-7 sayılı izni.

ürün fiatı 50 TL sizce nasıl bir ürün?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu fiyata bu mg ile bu kadar tablet mükemmel. ben multipower in cla sını 800mg lik 100 kapsülünü 88 ytl ye almıştım. Bide yağ asiti olduğu için tablet değilde kapsül olanlarından al aradaki fark bayaa var.

acıklaman ıcın cok sagol ama bırcok yerden de baktım tam anlamıyla urunun kullanma seklı ve dozu yazmıyor bazı sıtelerde yemekten ve spordan once yazıyor bazılarına gorede tam tersı neye gore kullanacagız benım klom 138 boy 1.90 4 aydır vucut gelıstırme yapıyorum sımdı bu urunu alsam nasıl kullanacagım yardımcı ola bılırmısın

ya arkadaşlar 50 liraya 2 kutu yanı 300 tablet satılıyor ne kadar güvenilir en acilinden cevap bekliyorum ürün orjınal nıtrofull fakat bu fiyata içinde ne var demeden de geçemicem :S kullanan yada önerisi olan yok mu lütfen

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:37 ----------

aynı ürünün l karnitinini kullandım gerçekden işe yarıyor ama işe yaradıgını çok açık olarak farketmeme ragmen o fiyata aldıgım ıçın hala daha içmeden önce içimde bi kuşku oluyo bi kokluyorum falan fiyat için saglıgımdan olmak istemem ürünlerin ne işe yaradıgının da farkındayım olmazsa olmaz değiller bütcem anca nitrofull e yetiyo ama sağlıgımdan olmaktansa supplement kullanmamayı tercih ederm acaba cla yerine

http://urun.gittigidiyor.com/spor/hydroxycut-advanced-72-tablet-50890892

mi kullansam yardımcı olabilcek varmı 1 haftadır bilgi bulabılmek için yapmadıgım şey kalmadı :( yada bunların dışında öğrenci bütcesinin kaldırabileceği düzeyde bi supplement önerebilecek var mı

tesisleri ikide bir kapatılan bir markadan bahsediyoruz arkadaşlar...yapmayın kanmayın böyle şeylere lütfen ya

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve konu açamıyorum.. 14 yaşımdayken 1 yıl güreş ile uğraşmıştım o zamanlar vücudum yaşıma göre iyiydi fakat biraz ara verdim ve antrenmanları bırakınca kilo almaya başladım, şu an 16 yaşındayım 1.85 boyum var 100 kiloydum fakat 1 ay içinde 95 kiloya kadar düştüm.. Güç konusunda sorunum yok 120 kiloluk rakibimi bile kaldırıp atabiliyorum ama hocam bana yaz sonuna kadar 85 olmak zorunda olduğumu söyledi.. Yani uzun lafın kısası benim yağları yakmam gerek ve kendime bir program hazırladım sizinlede paylaşmak istiyorum; sabah namazından sonra her gün 1 saat koşu yapıyorum, haftada 3 gün 1 saat havuzda yüzüyorum, kalan 4 gün ise güreş antrenmanlarında güç çalışıyorum. Beslenmeye gelince, vücudumda insülin direnci bulunduğu için meyveler dışında şekerli kullanmıyorum, elimden geldiğince et sebze süt ve süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum. Programımda neleri yanlış yapıyorum ne önerirsiniz ve bu yazıyı bu konu altında yazmamın sebebi arkadaşım bana kreatin kullanmamı söyledi fakat doğal olarak vücudumu düzenlemek istiyorum nedir bu kreatin neye yarar beni aydınlatır mısınız? Teşekkürler..

bu nitrofull cla force 3000 mg olanı daha mı iyi normalde günde 3gr diyorlar ya bu 3000 gr olması günde 3 kere olunca bide 9 gr oluyor aşırı mı oluyor daha mı çok etki ne fark var açıklar mısınız

Arkadaslar ben yapmayin etmeyin diye yazmiyorum herkesin kendi bilecegi is ama basimdan geceni anlatayim size.

Protein aliyim dedim arastirirken arastirirken hoca dedi bi urun var kendimde kullaniyorum fiyatida uygun istersen siparis veriyim.Bende denemekten zarar gelmez diye verdirdim siparisi.Neyse geldi aldim baktim daha bakar bakmaz bune dedim.Sitesinde 30 gr icin 25 gr protein yazan malda, 21.3 gr protein var.Neyse aldim kullaniyim dedim berbat bir tadi varki suyla tadi,sutle oldugundan daha iyi geldi ama kotunun iyisi yani.uzun lafin kisasi bugun hocaya iade ettim ;) tavsiyem hic bulasmayin bu urune yinede tercih sizin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1394067881170.jpg
    uploadfromtaptalk1394067881170.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 889
  • uploadfromtaptalk1394067901790.jpg
    uploadfromtaptalk1394067901790.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 867
Back
Yukarı