Nitrofull Full Force Whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaLL

Üye
Merhaba.

Protein Tozları Hakkında Bir Çok Araştırmam Oldu Size Sormak İstediğim '' Nitrofull Full Force Whey '' Hakkında Görüşleriniz. Forumdada Konusu Bulunmakda Ama Tam Olarak Benım Sormak Istedıklerım Ve Kullanan Yorumları Güncellenmemiş Bu Yüzden Tekrar Bir Konu Açmada Bulundum Hatalıysam Affola.

Nitrofull Full Force Whey , Sağlık Bakanlığından Onaylı Olduğu Söylenmişti Ve Bulundugum İlde Çoğu Spor Salonunda Hocalar Tarafındanda Kullanılmakda. Yüz Yüz'e Yaptığım Sohbetlerde , Araştırmalarda Kullanan Kişilerin Memnun Olduğunu Duydum Birde Şuan Ve Geçmişde Forumumuzda Kullanmış Üyelere Sormak İstiyorum.

Nitrofull Full Force Whey'den Aldığınız Karşılıkdan Memnunmusunuz Birde Farklı Konulara Girmeden Bu Toz Hakkında İşittiklerinizi Yazarmısınız..

http://www.nitrofullnutrition.com/ Ürün Web Sitesi

Dün çilek aromalı olarak sipariş verdim.Bakalım tadı ve kalitesi nasıl.Kullananlar varsa bilgi versin lütfen

Son düzenleme:
Bende biraz inceledim, kutusunu falan değiştirmişler ama eski nitrofull için konuşucak olursak tamamen paranıza ziyan hiçbir katkısı olmadığı gibi zararıda olabilir

Arkadaşlar ürün bugun geldi.Ürünü açtım gayet güzel gözüküyordu.Ancak taki bir servis alıp su ile karıştırana kadar.Bildiğin katılaşıyor ve krema halini alıyor.İçmelik hali kalmıyor.Direk kaşıkla yemek en mantıklısı.Ben aldığıma eşşekler kadar pişman oldum ama yapacak birşey yok

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler/nitrofull-whey-protein-100-a-24983.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı