Nitrofull Amino 5100

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    57
kulanmanızı kesinlikle tavsiye etmiorm ishal kusma bulantı baş agrısı ve sivilcelenme gibi problemler var wheyinin içinde nsilikon parçaları falan çıkıor 50 lira daha verin başka markalara yönelin bnce

Ben 2 yıldır Nitrofull Amino Kullanıyorum Orta Halli işe yarıyor çok da adam akıllı bir ürün denilemez.

68kg'ım ve önceleri 6 antrenmandan önce 6 antrenmandan sonra alırdım, fakat spor salonu değiştirip daha profesyonel bir antrenör ile çalışmaya başladıktan sonra bana çok yanlış yaptığımı karaciğerimi yok yere şişirerek performanstan düştüğümü söyledi.

2 haftalık sauna ve diet eşliğinde sağolsun karaciğerimdeki toksinleri atarak yeniden performansa hazır hale getirdi ve şimdi 4 antrenmandan önce 4 antrenmandan sonra alıyorum...

unutma eğer 6-6 ve fazlası alırsan sen de karaciğerini şişirirsin ve karaciğerini tertemiz hale getirmeden de bir daha onu kullanman işe yaramaz, dozu düşürsen bile bir kere vücut 6-6 ya alıştığı için o dozdan aşağısını kabul etmez.

o yüzden bilinçli ol ve 4-4 ile başla...

Karaciğerin yıprandığını hocan nasıl anladı? Kan testi falan mı istedi?

Ayrıca 2 haftada sauna ve diyetle karaciğer temizlendiğini de ilk defa sizden duyuyorum.

Karaciğeri 2 haftada temizleme şansımız varsa ben de deneyeceğim.

Arkadaşlar almayın şu adı geçen markayı da batsın şunlar.%100 emilebilirlik diye adam satış yapıyor araştırdım emilme oranı %28 ucuz buldunuz diye kendinizi kandırmayın bence ben acık acık söyliyeyim. ün etkisini gördüm diyen insanlarında %80 i psikolojik %20 si beslenmesine dikkat eden arkadaşlar. gözünüzü seveyim bu forumda bilgili dediginiz adamlara sorun hangisi kullanıyor o markayı :D ?

benim ilk kullandığım markaydı nitrofull aminosunu kullanmıstım . daha yeni yeni içeriğine bakıyorm . kutusu hala duruyor ben kullandığım hiç bir ürünün kutusunu atmam her neyse . içeriğine baktım BCAA hiç yok içinde ama ben kullandığımda ilk kullandığımda hem antrenmanlarda hemde kasların büyümesinde etkili olmustu . bu ürünün iyi olduğunu söylemiyorm . ama cok para verip en iyi markayı alıcam diye birşey yapmayın en iyi ürünü alıp en pahalısını alıp tek supplement kullanmaktansa . orta dereceli markaların ürünlerini alıp iyi bir kombinasyon yaparsanız daha fazla sonuc göreceksiniz . benden söylemesi Boşuna cok pahalı markaları almaya kalkmayın. hee bi de bu ürünleri kullanıyosanız yemeğinize dikkat etmelisiniz diyet programı uygulamalısınız aksi taktirde beklediğiniz sonuca gec ulaşırsınız .

Bende bu konularda bilgim olamadığı dönemlerde kullandım Tr power ve Nitrofull ürünleri , etkisi yok ve sağlığınızı bozma riski yüksek markalar..Uzak durun..

bana bedeva geldi massı 5100 aminosu ve proteini ama whey proteini değildi kompleks olanı hepsini aminosunu kulldındım hiç ama hiç yararını görmedim mass da para etmez proteini iki kere kullandım karışmıyordu ve çok ama çok kötü gaz yapıyor faydasını görmekte zor sadece çöpe atılan para ve kendimize zarar hammaddelerinin nerden de ithal edildiği belli değil

Zaten kendileri bilinçsiz tüketiciyi satış hedeflerine almış bir markadır. Nitrofull hakkında bilgi sahibi olup da araştırma yapmış bir kimse zaten bu markayı tercih etmez.

Bu marka beş para etmez almayı düşünmeyin bile arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu markayı kullandım saf gibi verdiğim paraya acıyorum ganier diye kilo aldırıcısını ve 2 kutu 3100 amıno ve son olarakta 550 tabletlık 6100ünü kullandım bitsin diye artık salondakilere veriyodum 5 para etmez

Oldukça boş bir ürün, tavsiye üzerine kullanan bu spora yeni başlamış bir arkadaşım var bu markanın hem protein tozunu hem aminoasitini kullandı birer kutu bitirdi ve hiçbir pozitif etkisine şahit olmadı. Keseye zarar, sağlığa zarar, psikolojiye zarar...

Kerem akbaş yazdıkların baştan aşağı saçmalık, bu markayı savunanların niyeti sadece genç sporcuların aklını bulandırmak ve paralarını sömürmek. Senelerdir milleti zehirleyip paralarını aldınız ama artık bilinçli sporcular var, bizim olduğumuz yerde size ekmek çıkmaz hadi başka kapıya.

Foruma üye olup ilk mesajını buraya yazmak ve mimli markaya methiyeler düzmek birde weider ile mukayese etmek vs şüphe uyandırıcı .
Türkiyenin en büyük 2 online alışveriş internet sitesinde Nitrofull ürün yorumları hakkında 1 tane olumsuz yorum yok hepsi yanlı ve abartılı yorumlar ,Saygı kuralları içinde olumsuz yorum yazdım yayınlanmadı kimlerin işi ticari boyuta döktüğü açıkça ortada.
Hakaret içerikli 2. mesajınızı dikkate almadım.

Arkadaslar nitrofull gibi dandik markalar insanlari sadece sozlerle degil,iceriklerlede kandiriyorlar.bir diger nitrofull konusunda yaptigim paylasimi burdada yinelemek istiyorum.

Arkadaslar ben yapmayin etmeyin diye yazmiyorum herkesin kendi bilecegi is ama basimdan geceni anlatayim size.

Protein aliyim dedim arastirirken arastirirken hoca dedi bi urun var kendimde kullaniyorum fiyatida uygun istersen siparis veriyim.Bende denemekten zarar gelmez diye verdirdim siparisi.Neyse geldi aldim baktim daha bakar bakmaz bune dedim.Sitesinde 30 gr icin 25 gr protein yazan malda, 21.3 gr protein var.Neyse aldim kullaniyim dedim berbat bir tadi varki suyla tadi,sutle oldugundan daha iyi geldi ama kotunun iyisi yani.uzun lafin kisasi bugun hocaya iade ettim ;) tavsiyem hic bulasmayin bu urune yinede tercih sizin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
u8y3yvy2.jpg

neja8ajy.jpg

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Spora yeni başlarken hocamız vermişti ilk kullandığım supplementti. Fiyat performans olarak iyi bir ürün ama ürünün performansına gelirsek beklentilerinizi karşılamaz.

Amino konusunda en iyisi Weider Mega Forte'dir. Pahalı ama etkisi muazzam.

ultimate aminoda fena değil ama dün yeni amino aldım.) 500 tablet inner armour :) fiyatı uygun ama çok osurtuyor ve bağırsaklar sürekli cır cır ses geliyor.bu ürünü alan arkadaş varmı acaba? selamlar

Karaciğerin yıprandığını hocan nasıl anladı? Kan testi falan mı istedi?

Ayrıca 2 haftada sauna ve diyetle karaciğer temizlendiğini de ilk defa sizden duyuyorum.

Karaciğeri 2 haftada temizleme şansımız varsa ben de deneyeceğim.

Detokslama denir, sauna da vücuda buhar ile basınç uygulayıp terleme yoluyla toksinleri atmayı sağladığından detoks olarak haftada 1 ya da iki hafta da 1 olarak uygundur.
Ayrıca Limon - Portakal - Elma sirkesi gibi ürünler de detoks etkisi gösterir, diyetten kastım buydu.
Sıvı detoks diyetleri var araştırabilirsin...

Bir şekilde ücretsiz edindim, bir kutu bitirdim ikincisinden de biraz kullandım. Beş para etmez uzak durun, illa ben içecem diyen varsa bende ki kalanları göndereyim ancak karaciğerinizi yormaktan başka bir işe yaramaz haberiniz olsun.

Back
Yukarı