Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

iyi günler, Bende nick'imi edward nortonun oynadığı hayranı olduğum film olan AmericanHistoryX olarak değiştirmek istiyorum..
Irkçılığın yanlış bir şey olduğu anlatılan, ve bu konuya çok objektif olarak yaklaşılan bir filmdir, hepinizede tawsiye ederim =)

bende sadece yeni nick için yeni üyelik açmak istemiyorum bütün her yerde kullandığım nickim olan 'Freedom' olarak değiştirirmisiniz? ayrıca forumda başka blackman var oda ayrı bir neden ilgilenirseniz çok sevinirim...he ayrıca ilk üye olurken arkadaşım beni üye yaptı bu nickide kendi koydu ondan dolayı

iyi günler, Bende nick'imi edward nortonun oynadığı hayranı olduğum film olan AmericanHistoryX olarak değiştirmek istiyorum..
Irkçılığın yanlış bir şey olduğu anlatılan, ve bu konuya çok objektif olarak yaklaşılan bir filmdir, hepinizede tawsiye ederim =)

bende sadece yeni nick için yeni üyelik açmak istemiyorum bütün her yerde kullandığım nickim olan 'Freedom' olarak değiştirirmisiniz? ayrıca forumda başka blackman var oda ayrı bir neden ilgilenirseniz çok sevinirim...he ayrıca ilk üye olurken arkadaşım beni üye yaptı bu nickide kendi koydu ondan dolayı

Talepleriniz yerinde bulundu en kısa zamanda değişiklik yapılacaktır.

Bende uye olurken ısmımı yazmıstım kabul etmeyınce sonuna yasadıgım ılı belırten kodu ekleyıp basıt bır nıck almıstım..

Fakat hem normalde kullandıgım nickin "kofrhymebadflow" olması nedeniyle hemde acıkcası artık forumumuz ve sporumuz hayatımda onemlı bır yer tuttugundan bu basıt nıckımın degıstırılmesını talep edıyorum..

umur35 ----> kofrhymebadflow

Son düzenleme:
Oyle deyınce tereddutte kaldım.. :D

Bu da cok basıt gelıyor yahu..

Az daha dusunelım o zaman tekrar buraya yazarım flexor..
Ilgılendıgın ıcın sag ol..

merhabalar,
bırkac forumda daha aktıf uyelıgım oldugu ıcın hepsınde aynı nick'i kullanıyor olmak istiyorum, öbür türlü gerçekten karışık oluyor biraz benim için yardımcı olursanız sevinirim.

nick'imin mehme7 olarak değiştirilmesini talep ediyorum, teşekkürler.

flexor değişmedi hala ilgilenirmisin?

Flexor sadece Modaretör olduğu için böyle bir yetkisi yok sanırım. ve kapatılan başlıkların birinde de şu sıralar forumda flexor'un dışında ki yöneticilerin pek online olmadığı yazıyordu. Sanırım Adminlerden birinin online olmasını bekliyoruz nicklerimizin değişmesi için. Sadece bir tahmin tabi (:

Freedom üye ismi başka bir üyeye aittir. Diğer üyelerin nickleri değiştirildi.

Bende nickimi SvyatoyEmre olarak değiştirmek istiyorum....

Selamlar
Once tebrikler sitenizden cok saglikli bilgiler aliyoruz,,,Bu arada bir rica olacak Kullanıcı adımı work_hard olarak değiştirirseniz sevinirim.
Saygilarimla

Back
Yukarı