nerde hata yapıyorum ?

Bu 1. yılım olacak bu sporada sadece 2 ay bir ara vermişliğim oldu nedense bi gelişme olmadı beslenmem:

sabah 5 tane amino asit
öğlen 1 ölçek protein tozu + kalsiyum hapı + 3 amino asit
spordan önce 60 ml L carnitin
Spordan sonra 1 ölçek protein tozu + 5 tane amino asit + kalsiyum hapı

Ama bir türlü biceps ler genişlemedi 33,5 larda gidiyor.Ara vermeden önce 36 yı vurmuştu ama gene ara verince düştü güzel bir antreman önerebilirmisiniz ?

Diyetini, antrenman programını, yaş kilo bilgilerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

yaşım 16 boyum 1.75 kilom 70 L carnitin sayesinde kilo verdim.Diyet olarak öyle bi diyet yapmıyorum ekmekten felan uzak duruyorum yağlı yemeklerden.Günlük yumurta beyazı 2 veya 3 adet ve tavuğumu yiyorum.

Bence iyi bir beslenme programı çıkar kendine beslenme olmadan gelişim zor. Hareketleri düzgün yapmaya çalış çoğu kişi hareketleri yanlış yaptığından gelişim göremiyor. Ve iyi çalışıp beslendikten sonra vücudunu da iyi dinlendir.

Bırak suplement kullanmayı yüklen karbonhidrata( ve proteine) bak gelişme nasıl oalcak ve ölçü alacaksın,ama öyle fazla oranda ölçü bekleme öyle kolay değil sende artık biliyorsundur bunları ;)

Bırak suplement kullanmayı yüklen karbonhidrata( ve proteine) bak gelişme nasıl oalcak ve ölçü alacaksın,ama öyle fazla oranda ölçü bekleme öyle kolay değil sende artık biliyorsundur bunları ;)

evet biliyorum bi ara iyi bişeler yapmıştım 2 ay ara verdim ne olduysa o zaman oldu çok morelim bozuluyor resmen evd kendi kendimi yiyorum :S spor salonunda kendimi o halde görünce eskiler aklıma gelince resmen bitiyorum :(

Oyle bir programa supplementlerini dahil et olsun bitsin :)

aslında antremanlarımda sorun olduğunu düşünüyorum haftada en fazla 2 kez biceps girebiliyorum.Antremanlarımı 3 e ayırdım

Pzrt: biceps göğüs
Salı:Bacak trapez omuz
çarşamba:sırt triseps
perşembe tatil
cuma: biceps göğüs
cumartesi:Bacak trapez omuz oluyor hoca böyle söyledi bilmiyorum ama hocada sallamak istemiyor gibi duruyor.

triceps gogus
Dinlenme
Sirt biceps
Dinlenme
Bacak omuz

Seklinde dongulu git beslenmene dikkat et.

Haftada 6 gün çalışıyorsun belki de sana çok fazla geliyordur. Genel geçer birşey varsa antrenmandan daha önemli olan şey dinlenmek ve beslenmek. Haftada 4 güne indirmeye çalışabilirsin programını.

Back
Yukarı