Neleri feda ettiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alvel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuana kadar birşey etmedim ama saclarimi edicem galiba spora basladigimdan beri dökülüyor :s 18 yasinda olmama rağmen . belkide alakasi yoktur ama daha önce böle bi problemin yoktu

Bilenler bilir Robert T. Kiyosaki diye bir adam var, kısaca üstünden geçmek gerekirse bu adamın maddi imkanları iyileştirme konusunda dünyada rakipsiz olduğunu düşündüğüm kitapları var, daha da ilginizi çekmesi açısından şöyle diyeyim, Donald Trump' tan emlak konusunda 'birlikte' kitap yazma teklifi almış ve yazmış bir yazar. Neyse, bu kodaman arkadaş kitaplarının birinde; ' insanlar, maddi olanaklarına ve vücutlarına yatırım yapmış, sonuç almış insanları kıskanma eğilimindedirler' diyor ve sonra ekliyor ' en büyük pişmanlıklarımdan biri vücuduma yatırım yapmamış olmamdır, bu konuda iradeli olanlara hep imrenmişimdir' yoruma açık...Ama yoruma açık olmayan birşey var; bilinçli, makul ve nispeten doğal yollarla bu sporun içinde olan, @regu. ' nun dediği gibi sadece bir miktar parasını feda eder, o kadar. Ne zaman, ne sosyal çevre kaybı olmaması gerekiyor aslında, çünkü sizin için rutin ve kolay olmayan bir olgu, sürekliliğini koruyamaz, eninde sonunda ya eş ya çocuk ya da başka bir sebep o havluyu attırır. Güzel bir başlık olmuş.

evet biraz para kaybı oluyor, fazladan tavuk, fazladan peynir alıyorum. günde belki fazladan 3-5 lira ... ama daha önceleri her gün 15-20 liralık kola, cips, çikolata, 50 liralık baklavaları künefeleri düşününce, baya karda olduğum söylenebilir. onun dışında, sadece 1.5 saatlik antrenman saatimde, sosyal etkinliklerden feragat ederim.
aşırı asabilikten daha önce 1 kez psikiyatra, 1 kez de adli tip'a sevkedilmişliğim var, artık daha sakinim... bel ve boyun ağrılarından hastaneyi yol eylemiştim, çok şükür en az 6 aydır bel ağrısını unuttum. kısacası hem maddi hem manevi anlamda, spor bana çok şey getirdi. getirdiklerinin yanında götürdükleri, devede kulak.[DOUBLEPOST=1414826998][/DOUBLEPOST]sürekli tabak çanak kırarak sakinleşirdim, şimdi elime 30 kiloyu alıp, "ııığğğğh" diye kaldırınca, aynı etkiyi yaratıyor :) son 8 aydır sadece 1 fincan, 1 tane küllük kırdım. bir de apartmanın giriş kapısının camını.

Bilenler bilir Robert T. Kiyosaki diye bir adam var, kısaca üstünden geçmek gerekirse bu adamın maddi imkanları iyileştirme konusunda dünyada rakipsiz olduğunu düşündüğüm kitapları var, daha da ilginizi çekmesi açısından şöyle diyeyim, Donald Trump' tan emlak konusunda 'birlikte' kitap yazma teklifi almış ve yazmış bir yazar. Neyse, bu kodaman arkadaş kitaplarının birinde; ' insanlar, maddi olanaklarına ve vücutlarına yatırım yapmış, sonuç almış insanları kıskanma eğilimindedirler' diyor ve sonra ekliyor ' en büyük pişmanlıklarımdan biri vücuduma yatırım yapmamış olmamdır, bu konuda iradeli olanlara hep imrenmişimdir' yoruma açık...Ama yoruma açık olmayan birşey var; bilinçli, makul ve nispeten doğal yollarla bu sporun içinde olan, @regu. ' nun dediği gibi sadece bir miktar parasını feda eder, o kadar. Ne zaman, ne sosyal çevre kaybı olmaması gerekiyor aslında, çünkü sizin için rutin ve kolay olmayan bir olgu, sürekliliğini koruyamaz, eninde sonunda ya eş ya çocuk ya da başka bir sebep o havluyu attırır. Güzel bir başlık olmuş.
Yoğun disiplin ve hedefler mecburen bu tarz fedakarlıklar gerektiriyor.Bence bu fedakarlıkları yaptığınız da sonuçta memnunsaniz su an ki durumunuzdan bunlar sporun zorlayan değil kamçılayan hirslandiran yönü olu veriyor en azindan benim için böyle

Bence bu sporda en büyük ve en değerli fedakarlık zamandır . Bu işe zaman harcıyoruz ter akıtıyoruz etraftan gelen tüm olumsuz tepkilere rağmen bu işte kararılıyız ve hedefimize ulaşıcağımıza inanıyoruz . Bu sporu zaman kaybı olarak görenlere inat birgün haklı çıkıcağımızı biliyoruz !

Yoğun disiplin ve hedefler mecburen bu tarz fedakarlıklar gerektiriyor.Bence bu fedakarlıkları yaptığınız da sonuçta memnunsaniz su an ki durumunuzdan bunlar sporun zorlayan değil kamçılayan hirslandiran yönü olu veriyor en azindan benim için böyle
Yok ben size muhalefet etmek için söylemedim zaten, yani genel anlamda herkesin ayırabileceği zaman dilimi, önem sırası farklı. Mesela gidip biryerlerde gereksiz goygoy yapsanız, sporunuzdan feragat etmiş olacaksınız önem sırasına göre. Şahsen karın kaslarımın ürettiği kuvvetten memnunum, ama sizdeki karın vitrinine imrenmedim dersem yalan olur :) mesele bu düzeni sonuna kadar sürdürebilecek bir sistem oturtabilmek.

Yok ben size muhalefet etmek için söylemedim zaten, yani genel anlamda herkesin ayırabileceği zaman dilimi, önem sırası farklı. Mesela gidip biryerlerde gereksiz goygoy yapsanız, sporunuzdan feragat etmiş olacaksınız önem sırasına göre. Şahsen karın kaslarımın ürettiği kuvvetten memnunum, ama sizdeki karın vitrinine imrenmedim dersem yalan olur :) mesele bu düzeni sonuna kadar sürdürebilecek bir sistem oturtabilmek.
Muhalefet açısından bakmadım bende :) tabiki sizinde kendi fikriniz haklısınız da bence dediğiniz gibi sürekliliği sağlamak rutini oturtmak çok çok değerli (:

kız arkadaşıma 6 saat msj atmamıştım calışıyordum işden cıkıncada salona gitim o msj atı nerdesin diye antreman yapıyom dedim diyiş o diyiş bidahada düzelmedi aramız :D

Back
Yukarı