Burda birbirimizi gormesek bile bir aile gibiyiz, sorununu bizlere acman bence cok guzel.
Acikcasi, biz erkekler nasil goruntuye ve cinsellige onem vermekle suclanabilirsek,
Kadınlarda da genel sorun, "guce tapmaktir"
Guc derken, bu gunumuz dünyasinda elbette paraya endeksleniyor.
Para derken, bu sadece cebinde 500 ytl. ile dolasip bunu bir gecede ozgurce harcamak degil elbette.
Paranin bir cok acilimi olacaktir,
"zengin pici" tanimini sevmiyorum.
Herkes senin benim gibi, bir aileden geliyor.
Kimisinin aileden gelen daha fazla olanagi var, bu onu pic yapmaz, ancak, hakli olarak "sinir bozucu bir herif" yapabilir elbette.
Para, araba, daha sik seyahat etmek, gosteris getirebilir.
Ancak, kisilik, paraya endeksli degildir.
Kendimden ornek vereyim, sanayici bir babanin cocugu olarak dunyaya geldim, maddi durumumuz ozellikle hayatimin ilk 12 senesi cok iyiydi, daha sonra isler yavas yavas bozuldu.
Ancak isin enteresani, ben kendimi 14 yasimdan sonra bulmaya basladim.
Okuyarak, spor yaparak, kadinlar uzerine kafa yorarak falan filan.
Bence en temel mesele, kadinlar icin bir sey yapmak yerine kendin icin yapmak.
Benim en buyuk hobim, psikoloji, edebiyat ve dahada genel anlamiyla sosyal bilimlerdir.
Bunu kadin kismini memnun etmek icin degil, kendi merakimi tatmin icin yapiyorum.
Ancak dolayli olarak, elbette, kulturlu, gundemi takip eden, her konuda fikir sahibi adam, cok cazip oluyor.
Agzini acip, iki laf edemeyen, kendine ait dunya gorusu, fikirleri olmayan bir adam, hicbirseyle mutlu olamaz.
Sonucta, kulturlenmek icin degil, kendin icin okumak yasamak onemli.
Bir diger nokta, durumu iyi olanlara garezlenme.
Bu onun sucu degil, ve durumu iyi olup kendini gelistirmesini bilen adamlara saygi duymak lazim.
Nice zengin cocuklari, tatminsiz bir yasamin bunalimi icerisinde yasiyorlar, cunku hayatta takip edecekleri ideallere sahip degiller.
Oysa senin ideallerin var, "ye kurkum ye dunyasinda", begendigin kadini elde edebilmek icin, iyi bir isin olacak, iyi bir gelirin olacak.
Gerisi fasa fiso, kultur, gorgu, bunlar zaten insan olmanin, kaliteli bir adam olmanin gereklilikleri.
Kalitesi yuksek insan, mevcudun en iyisini sececek zevke sahiptir.
Bence derslerine odaklan, bir an once, okulla beraber yuretebilecegin bir is arastir, cebinde paran olsun, ama zengin cocuklariyla yarismak icin degil.
Kendin icin yararli olacak, hem aynaya bakip moralin bozulmasi yerine kafani mesgul eder, ben iki aydir calismiyorum, ama universite boyunca calistim, hem ailemden para istemedim, hem begendigim bir kizla flirt edip, oynasacak param oldu cebimde.
Yani;
sizlanmayi birak kardesim, harekete gec, genclik en buyuk enerji, yapacak cok seyin var, umutsuzluga kapilma, kendine inan.
Bol sans...