Tanıdığım çoğu kadının detaylara önem vermediğini,araştırmaya çalışmadığını daha doğrusu bu ikisini yapmaya üşendiğini ve ağırlık çalışmaktan korktuğunu biliyorum.
Parası olan genelde diyetisyene gidiyor kibrit kutusu peynir olaylarına başlıyor,sonra da bir trainer tutuyor.(Çoğu yine saçma trainerlar yüzünden 1 saat kardiyo,4x15 crunch,4x15 thigs adductor şeklinde çalışıyorlar onu da yarım yamalak yapıyorlar.Kendimi niye okadar zorlayayım ki öyle kocaman kas mı yapıcam sanki diye bir ilginç düşünce var) imkanı kısıtlı olan da salataya abanıyor belki akşam yürüyüşe çıkıyor okadar.
Zaten bunlar ülkedeki yaşam tarzı,spor ve beslenme kültürünün yansıması...bir çok erkekte hırs yapıp ''nasıl ben de öyle olurum lan'' diye sormasa veya popüler kültüre yüzünden ''ben de pek çıkarcam instagrama atcam'' demese buraya bile girmezler zaten...araştırma,okuma alışkanlıkları da yerlerde olduğu için çok da bir şey beklememek lazım.
Son olarak,özellikle kadınlarda ''beni beğenen böyle beğensin'',''ben her türlü güzelim hıh'',''kadın dediğin etli butlu olur canım'' şeklinde erkeklerdeki ''göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer'',''göbek zenginliktir oğlem'' gibi acaip düşünceler daha baskın gibi...