Neden kilo alamıyorum

1.83 boyindayim 63 kiloyum. Yeni başladım ve 1 hafta oldu. Olabildiğince muz bal lor peyniri ve haşlanmış patates yumurta tüketmeye çalışıyorum. Ama halen aynı kilomdayim ne yapmam lazım. Gainer kullanmalınıyım. Kullanmayacaksam ne yemeliyim?

1.83 boyindayim 63 kiloyum. Yeni başladım ve 1 hafta oldu. Olabildiğince muz bal lor peyniri ve haşlanmış patates yumurta tüketmeye çalışıyorum. Ama halen aynı kilomdayim ne yapmam lazım. Gainer kullanmalınıyım. Kullanmayacaksam ne yemeliyim?
Listene pirinç/bulgur/makarna/yulaf eklemelisin ve 1 haftada mucize bekleme sabırlı ve tutarlı ol.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukardakine ilave olarak rastgele ve körü körüne değil, bilinçli beslenmen lazım. Gerekli tavsiyeler için yağ yüzdesi ve bmr değerleri lazım. Forumda uzman arkadaşlar var elbet yardımcı olan çıkar.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi besinleri yediğinin pek bir önemi yok. Önemli olan gün içinde aldığın toplam makrolar. Atıyorum günde 150g protein ve 3000 kalori ihtiyacın var. Bunu herhangi bir şekilde tamamlamaya bak. Her gün aynı şeyleri yiyip kendini sıkma. Mesela 300 kaloriyi bir gün makarnadan al bir gün pilavdan. Yada 30gr proteini bir gün tavuktan al bir gün yumurtadan. Ne yediğinden çok toplam makro ve kalori miktarını hesaplamalısın.

Ayrıca muz ve balın pek bir numarası yok. Karbonhidrat her şeyde var belli yiyecekleri yemek için uğraşma. O gün hangisini yiyebiliyorsan onu ye yani her gün bal ve muz yiyeceğim diye uğraşmana gerek yok. Makarnada da aynı karbonhidratı bulabilirsin.

Back
Yukarı