Neden gelişemiyorum !!

kabak çekirdeğini bilmiyorum yorum yapamıycam. lor peyniri ile tarifler var yemek tarifleri kısmında Lorlu pankek diye öyle bir şeyde yapabilirsin.Güzel yağsız ve tuzsuz lor peyniri alırsan sadede çok güzel yeniliyor :D Ton balığıda iyidir ama ben artık bıktığım için öneresim gelmiyor :D

kabak çekirdeğini bilmiyorum yorum yapamıycam. lor peyniri ile tarifler var yemek tarifleri kısmında Lorlu pankek diye öyle bir şeyde yapabilirsin.Güzel yağsız ve tuzsuz lor peyniri alırsan sadede çok güzel yeniliyor :D Ton balığıda iyidir ama ben artık bıktığım için öneresim gelmiyor :D
sorun degil ben yerim sıkıntı olmaz ton balıklı köfte yapıyordum önceden güzel oluyordu

Kardesim genetik cok onemli.Her insanin ayri bir genetigi vardir, bu yuzden gelisimler farklilik gosterebilir.Örnek adam insaatta calisir aksama kadar sacinda toz, duman, pislik, beton falan ben ise hergun saclarimi yikar en iyi sampuanlarla dikkatli ozenle bakarim ama o adamin dokulmuyor, benim dokuluyor gitmedigim doktorlar kalmadi aldigim cevap GENETIK.

kilo almana engel bi rahatsızlığın yoksa alırsın demekki yeterli yemiyorsun her insan alır,, ben spora başlamadan once 48 kiloydum evet şaka değil 48 ve boyumda 1.77 çok kısa sayılmam. şuan 70 kiloyum ve senin geçtiğin yollardan geçmtim bende senin gibi" ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum" diyordum ama yemiyormuşum :) . kolay gelsin.
nasıl bir beslenme taktiği uyguladın kısaca anlatır mısın ? 48 den 70 e çıkmak kolay iş değil gainer falan kullandın mı?

Back
Yukarı