Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
anket şıkları eksik
şöle olabilirdi.
1.korkmadan ve kendinden emin olmak için
2.sağlıklı ve güzel dinç bir vicut için
3.başkalarına kız erkek farketmez güzel görünmek için
4.saedece hoby olarak amaçsız boş vakit değerlendirme.için
5.kendimi keşfetmek için dayanıklılığımı ölçmek için
6.sırf dophinglerle güzel ve kolay vicut yapmak içn
7.bir ve ikinci şıklar için.
ben yadinci şıkkı secerdım.

Saglikli yasam,uzun omur:))

ınsanın kendıne guvenını getırıyor ve en buyuk sebepde bu olsa gerek

ınsanın kendıne guvenını getırıyor ve en buyuk sebepde bu olsa gerek
aynen kendine güvenin artıyo insanların bakış açısı artıyo bi agırlıgın oluyo bi olay olmadan önce 3 defa düşünüyolar her konuda .t-shirt giyiyosun yakışıyo elbise ii duruyo bu da bizim egomuzu okşuyo kızlar için felan yorumları yapılıyo ama biz bu sporu önce kendimiz için yapıyoruz arkadaşlar yada kendi adıma konuşim ben kendim için yapıyorum 60 yaşına bile gelsem devam etmeyi düşünüyorum...

Tamamen alışkanlık haline geldiği için. Ara verdiğim dönemlerde kaslar küçülünce, yağlanma artınca kendimi kötü hissediyorum. Aynaya bakıp gelişmeyi gördükçe daha çok yapasım geliyor. Hele ki etraftaki insanlar, sen çalışıyor musun, vs vs... muhabbeti açtıklarında insanın gururu iyice oksanıyor, daha da hırslanıyor :)

ne sağlıklı yaşam için ne de hobi olsun diye..
kaslı bir vücuda sahip olmak için..
sırf sağlıklı yaşam için yapılsa kaç ay yapılabilirki..

bende kusursuzluk sendromu var.hayatın her alanında var bu,kendi vücudumda da geçerli.fena vücudum olmadığı halde gördüğüm kusurlar gözüme batıyor,kendi kendimden soğuyorum.sağlıklı yaşam,hobi,mobi iyi de..ben de diez gibi kaslı bir vücut için yapıyorum.ama niyetim kastan ziyade aynaya bakınca kusur bulamamak.o zaman çok mutlu olacağım işte.

Evde Pc Başında Oturmak Yada Dışarıda Boş Boş Gezip Dolaşmaktansa Vücudunu Geliştirmek Bana Göre Daha Mantıklı Bence..Bu Yüzden yapıyorum Bu Sporu

ben artık zoraki yapıyorum.buraya kadar gelmişim şimdi sıfıra inip imaja çizik atmak olmaz diye.

Bodybuilding sporuna aşığım bu benim yaşam tarzım. Su içmek nasıl mecburiyse bebim içinde bodybuilding öyle! bu benim işim ve yarışmacıyım.

Spor, bir yaşam tarzıdır. Ben, sağlıklı ve biraz da olsa güçlü olmak için vücut geliştirme yapıyorum. Başkası veya başkaları için değil, kendim için...

İlk başlarda açık konuşmak gerekirse plajda güzel görünmek adına yapıyordum ama şimdi kendi adıma onun o kadar ömenli olmadığını düşünüyorum.Şu anda günlük yoğun stresten uzaklaşmak için akşam güzel uyabilmek için yapıyorum.İnanırmısınız yorucu ve ağır bir antremandan sonra eve gittiğimde kafamda düşünebilecek bir sıkıntı stres kalmıyor.

açıkcası ben neden yaptığımı bilmiyorum bazen kendime sormuyo değilim neden bu kadar kendimi zorluyorum diye ama kendimi bu sprodan da uzak tutamıyorum şu an yapamasm bile zannedersen bn vucudumun neler yapabileceğini merak ediyorum

bana bunu soran ve anlatacağım bilimsel bilgileri anlayamayacak dimalara şöyle cevap veriyorum..
-abi niye body yapıyorsun, amacın nedir?
- güzel soru..tebrik ederim :)

yoksa ikna etmeye kalkarsam bunu yaptığıma pişman olurum sanırım :)

ben bu sporu yapanların ben merkezcil olduklarını ve kendilerini sevdiklerini okumuştum bi sosyolojık makalede...elçiye zeval olmazmış..:)))

ben bu işin okulunu okuyorum ve okul bitimide muhtemelen bu işle ugraşcam onun için once kendim sonra insanlar için bu sporu yapıorum iiikide yapıorum
felsefe: hayvan gibi çalış insan gibi yaşa ..... saglıklı ve fit bir goruntu için

bu spor benim içim bir yaşam tarzı..insanların yaşamaları için olmazsa olmazları(çalışmak,yemek ,içmek ,tuvalet) gibi zorunlu ihtayaçları vardır ya ben de oraya vücut geliştirmeyide ekledim ...

Back
Yukarı