Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
aslında benim bir sebebim daha var.. bu spordan önce 3 tane farklı dövüş sporuyla uğrastım.hem artık darbe almaktan sıkıldım hemde işe basladım.eee iş yerine bi gün bilek kırık bi gün yüzü mor gelinmiyo :D ama şunu çok samimi söyleye bilirim bu sporla kendimi buldum

Benim için ilk önce kendim.Çünlü aynaya baktığımda orantılı bir vücut görmek istediğimden.Kız olayı ancak ikiye girer, benim icin.

bu iş kız için değil kendin için yapılacak iş arkadaşlar :)

cidden bu işi kız için yapan varmıdır :confused: valla estetik bi vücutla çekici olacağı halde aksine itici bile olabilir..eğer yapan varsa kızlara belli etmeyin deriim ben :)

spor sonuçta..vucut senin vücudunsa eğer (ehh ki ölee)..elbette kendin için yapacaksın..kendini daha çok sevmek ve belkide kendinie olan güvenini arttırmak için..

ve umarım böle erkekler varsa benim gittiğim salona gitmiyolardır ballkick

sadbutture

boyuma göre body yüzünden extra kalın olunca kızlara itici geliyor genelde hep :( am bu iticilikle bile bu işe tam gaz dewam ediyorum çünkü ben kalınlaşıp irileştikçe çok daha mutlu oluyorum :) kızlar hafif kaslı fitnes tarzı şeylerle uğraşan erkekleri sewiyor !!!! bodyciler onlar için fazla itici geliyor.... bunun farkındayım ama millet farkında değil :D

sadbutture

boyuma göre body yüzünden extra kalın olunca kızlara itici geliyor genelde hep :( am bu iticilikle bile bu işe tam gaz dewam ediyorum çünkü ben kalınlaşıp irileştikçe çok daha mutlu oluyorum :) kızlar hafif kaslı fitnes tarzı şeylerle uğraşan erkekleri sewiyor !!!! bodyciler onlar için fazla itici geliyor.... bunun farkındayım ama millet farkında değil :D
ee yani en dorusu java..sen mutlu olcaksın tabi spor yaptıkça..kızlar senin yerine olmıcak :D ve gerçekten beğenme beğenmeme çok önemli değilde..insanlar farkında değil cidden..sanırım bazılarında ne kadar irileşirsem o kadar kız tavlarım gibi bi düşünce var..ama umarım yoktur böle düşünen..öle düşünen bi erkek varsa bile öle düşünen bi kız yoktur :)

kız arkdşmn gazıyla başladım.. bodye daha fazla vakt ve enerji ayırabilmek için ayrldmm, arkdşlarmla daha az gorusmeye başladım.. asosyalleşiyorum sanırım.. body salonunda mutluyumm.. alayına gider....

ya günde spora ayırdğın 1-1.5 saat seni nasıl asosyalleştirebilir bunu bitürlü anlayamıyorum

asosyalleşmek forumda tartışılan konulardan biriydi..marthel antreman boyunca asosyalleşmekten bahsedildiğini sanmıyorum..V.G. nin yaşam tarzını ona göre şekillendirmesinden bahsediliyor sanırım..

evet ben yanlış anlamışım :) ama yinede dengeli beslenerek yani az yağ yüksek protein ve kaliteli karbonhidrat alarak,haftanın 3-4 günü günde 1-1,5 saat antreman yaparak asosyalleşileceğini sanmıyorum.aksine insanın kendine güveni geliyor gücüne ve vucuduna güvenince bu iç dünyana bile yansıyor.neyse konu dışına çıktm :)

bazi insanlar vardir genetik adam hakkaten dogustan güçlüdür bodyye arkadasim hakanla bilek güresi yaptik beni sanki cocuk yenermis gibi yendi hirs yaptim calismaya basladim adama vücut olarak yeni yetistim normalde olmaz kimsede ama gögüsüne dokundugunuz zaman sert arkadasimin hic calismamasina ragmen bu sekilde basladim kendimi gücsüz hissettim calismaya basladim hem su an hem güclenmek hemde estetik bir vücut sahipi olabilmek icin calisiyorum öyle kizmiz yok zaten o amacla calismiyorum ki ne göbekli kisilerin süper kizlar ayarladigini biliyorum

bu başlık dün salonda bir abimle yaptığım bir konuşmayı hatırlattı bana.neden body diye sordu ve benim cevabım "biraz daha hoş bir görüntü için ve sağlıklı kalmak için" oldu.bana aynen şöyle bir cevap verdi bende hak verdim sizinlede paylaşmak isterim.

"bende yıllar önce böyle başlamıştım.daha sonra kendimle bir yarışa girdim ve bu sporun bir hastalık olduğunu farkettim.arada bir hasta olduğumda yada gelemediğimde bu sporun ne kadar nankör olduğunu ve ben eskiden .. kiloya girerdim şimdi .. kiloya giriyorum dediğim olurdu.daha sonra şuralarım inik kaldı şurası biraz daha gelişsin diyerek çalıştım, kür yaptım ve hala devam ediyorum."

Son düzenleme:
Bende enteresan bir ego var.Bayan arkadaşlar kızabilir :) gerçi iradesi sağlam olanlar için geçerli değil bu...Onların hayran kalması ama bir türlü bana ulaşamamları hoşuma gidiyor,hayran olmalarını istiyorum ama inancım gereği ben uzak duruyorum onlardan :) dedim ya enteresan bir ego..

tamamıyla kendim için. sağlık için. aynaya bakınca mutlu olmak için. kendime bakıp "hey yavrum" demek için. birilerinin "body mi yapıyosun" diye sorması için. güçlenmek için. iyi beslenmek ve yediğimin hakkını vermek için. ileride ayakta duramayan bir dede olmamak onun yerine yakışıklı bir dede olmak için. kızları filtrelemek için (yaptığım şeye saygısı olması anlamında). babamın maşallah demesi için. partnerimle muhabbet için. çok şey var çok..

sağlık ve kuvvet için. bunlar insanı iyi hissettiriyor. ve şu an kendimi en iyi body salonundayken hissediyorum. gayet rahat bi ortam gibi geliyor. ayrıca siz yüksek ağırlıkları kaldırırken birilerinin sizi çaktırmadan kesmeye çalışması bi tatmin veriyor insana.

ayrıca özgüven için. yarın öbürgün sokakta ,gece başınıza ne geliceği belli olmaz. en azından böyle bi hazırlık hiç yoktan iyidir.

Back
Yukarı