Ne zaman devam etmeliyim yardım.

Arkadaşlar ben Yen'i başladım vücut geliştirmeye 2 defa gittim ikinci giidişimde hoca programımı verdi ve başlattı 2 saat kadar ağırlıklarla çalıştık fakat şuan benim kaslarım aşırı ağrıyor bunun normal olduğunu biliyorum fakat benim merak ettiğim ben 1 gündür evde dinleniyorum ne zaman devam ediyim ağrılarım geçincemi yoksa devam ederkenmi lütfen yardımcı olun yârın gitmek istiyorum.

5 6 gün içinde geçer ama gidersendende herhangi bi sağlık sorunu yasamassin antrenmandan önce güzelce isinirsin kaslarin isinir antremanini tempolu yaparsan agrilati en aza indirerek hissetmeden antrenmanini cikarirsin ilk günlerde fazla yüklenme bu arada Burak vücudun alissin zaten ilk 1 ayda canavar gibi olur duvarlari 1 depiklen kiracak hale geliceksin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 saat antrenman mı yuh[DOUBLEPOST=1497831869][/DOUBLEPOST]full body mi bölgesel mi program sen onu söyle

Son düzenleme:
5 6 gün içinde geçer ama gidersendende herhangi bi sağlık sorunu yasamassin antrenmandan önce güzelce isinirsin kaslarin isinir antremanini tempolu yaparsan agrilati en aza indirerek hissetmeden antrenmanini cikarirsin ilk günlerde fazla yüklenme bu arada Burak vücudun alissin zaten ilk 1 ayda canavar gibi olur duvarlari 1 depiklen kiracak hale geliceksin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler yardım için. Benimde kafama takılmıştı ne zaman devam etsem diye konuyu nasıl kapıyorum

Back
Yukarı