ne zaman definasyon yapılır

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır evde dumbbel çalşma programını uyguladım.şimdi kollarımın parçalı gözükmesini istiyorum yani definisayon yapmak istiyorum sizce bulka girmeden definasyon yapılmasında bi sakınca varmıdır ne sonuçlar ortaya çıkar birde nası çalşmam gerektiğini söylermisiniz 1.73 boy 58 kiloyum kolay gelsin...

2 ayda ne kadar alt yapı yaptın , kas inşasında bulundunki definisyona gireceksin?

2 ayda ne kadar alt yapı yaptın , kas inşasında bulundunki definisyona gireceksin?

aynen dediği gibi.ilk önce kış aylarında bulk dönemine girilir.hacim kazanılır yüksek ağırlık az tekrar çalışılır karbonhidrat ağırlıklı diyet yapılır uyku düzenine dikkat edilir.ve yavaş yavaş kilo alırsın yağlı kaslı bir görüntü oluşur pehlivanlar gibi.daha sonra yaz aylarınca bulk döneminde yaptıklarının tam tersini yapıyorsun.

ama daha çok erken alt yapı bile yok.

bende onu soruyorum ben 3 4 senedir arada şınav çekiyorum şimdi definasyondan kastım kol kaslarımı daha belirgin göstermek istiyorum triceps de push down yaptığımızda çlaışştırdığımzı kısmın belirgin olmasını istiyorum bunun için bulka girmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum sadece kol kası için amaç şekil olsun

bende onu soruyorum ben 3 4 senedir arada şınav çekiyorum şimdi definasyondan kastım kol kaslarımı daha belirgin göstermek istiyorum triceps de push down yaptığımızda çlaışştırdığımzı kısmın belirgin olmasını istiyorum bunun için bulka girmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum sadece kol kası için amaç şekil olsun

fotoların var mı?

Back
Yukarı