Ne zaman Cardio?

dedex55

Yeni Üye
Benim programım 3 gün vücut geliştirme .Cardio'da eklemek istiyorum. Ama şunu sorucam.
Cardio eklemek istiyorum ,
3 gün vücut ard arda vücut sonra 1 gün cardio şeklindemi yapsam yoksa
1 gün vücut 1gün cardio, 1 gün vücut 1 gün cardio ......... şeklindemi
program ise,
1. gün gögüs ve kol
2. gün bacak ve kanat
3- gün omuz ve arka kol
sorum işallah anlaşılmıştır.

Cardio günleri off günü olarak geçiyor mu ? yoksa extra off günümü yapmak lazım

Cardio 'yu off günlerinde özel olarak yap.Özel derken sana göre idman olmaıdğı gün off ya işte o güne cardio ekle ,bu şekidle faydasını göreceksindir.

Ağırlık idmanlarının olduğu gün cardio yapma .

Cardio 'yu off günlerinde özel olarak yap.Özel derken sana göre idman olmaıdğı gün off ya işte o güne cardio ekle ,bu şekidle faydasını göreceksindir.

Ağırlık idmanlarının olduğu gün cardio yapma .

anladım teşekkürler diğer sorumada bir bakabilirmisin ilk sorduğum soruya ?

2 idman 1 cardio 1 idman 1 cardio 1 idman dinlen

haftalık 4 günün altında olmasın ağırlık idmanalrın ,fazlada olmasın.

haftada 1 bilemedin 2 gün cardio yeterli olacaktır.

tavsiyem hit cardio yap 1 satte bitir.

Dinlenmeye fazla zamanın olsun ki gelişme yaşayabilesin.Biliyorsun ki kasların gelişmesi için dinlenmek esastır.

Bacak antrenmanı olmayan günlerde antrenman sonrası 15 dakika hiit yapılmasında ben sakınca görmüyorum, off günlerde de 25-30 dakikalık hiit yapılabilir :)

@demircan256, hiit yap 1 saatte bitir derken antrenman + cardio olarak söyledin sanırım, belirtelim de adamlar mahvolmasın :)

peki her idmandan sonra 25 dk yavaş tempo koşsam çok mu yüklenmiş olurum vücüduma yani kas yakarmıyım acaba ?
Cardioda yapacam tabi ben extradan her idman sonrasından bahsediyorum.

Gencgrafiker ;)

:D haklısın ama ben sadece carido dedim..aslında orda süre toplamda cardio süresi 1 saat değil duşunu alıp salonu terketmen v.s hepsini içine aldım...toplmada 1 saatte işin bitsin demek istedim kii.

dinlenme süresinin fazla olmasını belirtmek için.

Yoksa haklısın 25-30 dk hit carido yeterli olacaktır.

Gencgrafiker ;)

:D haklısın ama ben sadece carido dedim..aslında orda süre toplamda cardio süresi 1 saat değil duşunu alıp salonu terketmen v.s hepsini içine aldım...toplmada 1 saatte işin bitsin demek istedim kii.

dinlenme süresinin fazla olmasını belirtmek için.

Yoksa haklısın 25-30 dk hit carido yeterli olacaktır.

peki her idmandan sonra 25 dk yavaş tempo koşsam çok mu yüklenmiş olurum vücüduma yani kas yakarmıyım acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:21 ----------

yani idmanları parçalamam sorun olmaz diyorsunuz .kas gelişiminde azalma olmazmı ? 2 idman 1 off 1 idman 1 off şeklindeki gibi..

Bak şimdi ;

Eğer hacim istiyoru diyor isen ;

şu aylarda sadece yemepğine dikkat ederk ağrlık idmanalrını yap cardio yapma.

Kış aylarında dahada hacim kazanırsın ( yine cardio olmayacak)

Nisan ayına girdiğinde bu sisteme geçiş yap,ve fazla yağlarını at.

Bahsettiğimiz cardio hit cardio,yani şöyle diyeyim..

25 dk üzerinden gidiyoruz.

2 dk hızlı tempo koşu
akabinde 2 dk hızlı tempo yürüyüş

tekrar akabinde hızlı tempo kpşu ve yürüyüş şeklinde 20-25 dk dolana kadar bu şekilde devam edebilirisn.

Merak etme süre bittiğinde başka birşey yapacak dermanın kalmayacaktır.;)

Back
Yukarı