Ne yemeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savior45
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Savior45

Üye
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Yaşım 15 boyum 1.75 kilom 55. Evde vucüt geliştiriyorum. Hakan Fitness'ın videolarına göre düzenli olarak çalışıyorum. Malzemelerim 4 kg dumbell + el yayı + göğüs yayı. Günlük neler yemeliyim ? 3 yumurta + süt , akşam makarna tonbalık , yada daha değişikler şeyler yemem mi gerek ?

Yeni nesil cok tembel. Biz hoca odev verdimi koca gece ansiklopedilerden arastirma yapardik. Simdikiler google'a yazmaya üşeniyor :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yahu 4 kilo dumbell ne yaptin sen :D Sakatlayacak misin kendini dikkat et o kadar yüksek agirliga girme hemen :D

Ben 4 sene evvel her gün pizza börek yemiştim 1 ayda 20 kg almıştım göbek çıktı bu sene 12 kg aldım 5 ayda dikkatli beslendim göbek yapmadın

ölme eşeğim ölme bu kadar zaman beklemek sabırı aşar motivasyon kırar, bu boy bu kiloda bi adam zaten fazla yağ tutmaz, alsın fazlasını baksın bi kendine fazla gördüğünü verir zaten, birilerine tavsiye verirken herkesi endomorf ya da endo-mezo olarak düşünmeyin.
Haklısınız bende zayıfım yağsız şeyler tüketiyordum sonuç alamıyoruz yağlı yemekle direk yağlanmaz insan.

Haklısınız bende zayıfım yağsız şeyler tüketiyordum sonuç alamıyoruz yağlı yemekle direk yağlanmaz insan.
aynen kardeşim, ben de 1 sene boyunca resmen çöp yiyerek 2.yılın sonunda 30 kilo aldım, tamam biraz göt göbek büyüdü ama fazlalıkları vermem 2ayı geçmedi, herkesin bünyesi aynı diyete tepki vermez, tartıda kilo artışını görene kadar artıracaksın aldığın kaloriyi başka yolu yok.[DOUBLEPOST=1412516064][/DOUBLEPOST]
Ben 4 sene evvel her gün pizza börek yemiştim 1 ayda 20 kg almıştım göbek çıktı bu sene 12 kg aldım 5 ayda dikkatli beslendim göbek yapmadın
demek istediğim sana böyle kilo aldırması herkese aldırır anlamına gelmez, herkesin bünye farklı

ölme eşeğim ölme bu kadar zaman beklemek sabırı aşar motivasyon kırar, bu boy bu kiloda bi adam zaten fazla yağ tutmaz, alsın fazlasını baksın bi kendine fazla gördüğünü verir zaten, birilerine tavsiye verirken herkesi endomorf ya da endo-mezo olarak düşünmeyin.
bu spor sabır sporu ölme eşeğim ölme derseniz zaten en baştan biter bu
zamanla olacak işler bunlar çoğu seferde uzun zaman

konuyu açan içinde şuan evde çıkanları fazla fazla yesen bile bi süre kilo alırsın
asıl sorun daha iyi çalışmak 4 kg dumbell + yaylarla ne yapacaksın vücut ağırlığıyla egzersizler var internette bulursun onlarıda yap

bu spor sabır sporu ölme eşeğim ölme derseniz zaten en baştan biter bu
zamanla olacak işler bunlar çoğu seferde uzun zaman

konuyu açan içinde şuan evde çıkanları fazla fazla yesen bile bi süre kilo alırsın
asıl sorun daha iyi çalışmak 4 kg dumbell + yaylarla ne yapacaksın vücut ağırlığıyla egzersizler var internette bulursun onlarıda yap
dediğim o zaten, 2 yıl da istediğim hacime çöp yiyerek ulaştıysam şayet, aman yağlanmadan yavaştan alayım dersem bi 10 senemi bulurdu heralde.

ben herzaman şu görüşü benimsedim örneğin 38 cm define bi kol 40-42 cm define olmayan bi kola göre tercihimdir çünkü daha iyi görünür göze daha hoş gelir define derken fitten bahsetmiyorum iri-hacimli ama yağ az ben bu yüzden arkadaşa sabırla gitmesini söylüyorum yağlanmadan kas inşası ben 6 ayda 2-2.5 kg aldım ama nerdeyse hiç yağ almadan ama herkesin tercihi farklıdır saygı duyarım kimisi define sever kimisi sevmez

ben herzaman şu görüşü benimsedim örneğin 38 cm define bi kol 40-42 cm define olmayan bi kola göre tercihimdir çünkü daha iyi görünür göze daha hoş gelir define derken fitten bahsetmiyorum iri-hacimli ama yağ az ben bu yüzden arkadaşa sabırla gitmesini söylüyorum yağlanmadan kas inşası ben 6 ayda 2-2.5 kg aldım ama nerdeyse hiç yağ almadan ama herkesin tercihi farklıdır saygı duyarım kimisi define sever kimisi sevmez
senin dediğin de zaten sıkıntı yok, forumda nerde bi beslenme önerisi görsem 'yağsız'la başlayan bir cümle, kimse bilmiyor bazılarına yağ da lazım.

senin dediğin de zaten sıkıntı yok, forumda nerde bi beslenme önerisi görsem 'yağsız'la başlayan bir cümle, kimse bilmiyor bazılarına yağ da lazım.
senin demek istediği çok iyi anladım 1.75 boy 55 kilo yağlanmadan kas yapmak uzun sürecek büyük ihtimalle bırakacak bi sürü gördük çünkü zaten yağsız yağ alıpta kilo alsa sıkıntı yaratmaz buna bende katılırım
ben sadece farklı bi şey önerdim ikiside aynı kapıya çıkıyor bi süre geçtikten sonra ama farklı yollardan

Back
Yukarı