venom_LORD
Üye
arkadaslar 2 seneyi gecik b.b ile ilgileniyorum yasim 22 boyum 1,85 kilom 90
amane yaparsam yapiim daha fazla kilo alamiyorum.cok iyi besleniyorm.gunluk proteinimi de aldigimi zannediyorum.kisaca beslenmemi size ozetliim ki bir fikriniz olsun.
sabah : 8 yumurta(3 u sarili) patates puresiyle karistirip yiyiyorum
oglen : 150 - 200 gr tavuk pirzolasi ,salatali, pilavli
idmandan hemen sonra 30 gr whey protein
whey den 1-1,5 saat kaadr sonra 150-200 gr tavuk yaninda pilav
aksamlari 2 kofte slata
yatarken (yumurta-sut) proteini
beslenmem genelde boyle.universite ogrencisiyim ve evdekilerin bana yolladigi para yemee gidiyor
)...(olsun yemekten fayda var
) )
acaba yeteri kadar karbonhidrat alamayipta vucudum bu gun icinde aldigim proteinleri mi enerjiye ceviriyorda kaslara yatmiyor diye dusunuyorum ben.
sizin fikir ve onerileriniz nelerdir...bu aralar sadece protein deilde,karbonhidrat %60 protein %40 olan gainer lardan mi kullansam diye dusunuyorum.yagli bir vucudum yok.arkadaslarim iyisin irisin yeter demlerine karsin benim gozume gelmiyor.isteim 5-7 kilo kadar alabilirsim sahane olacak.
simdiden onerileriniz icin tesekkur ederim..
amane yaparsam yapiim daha fazla kilo alamiyorum.cok iyi besleniyorm.gunluk proteinimi de aldigimi zannediyorum.kisaca beslenmemi size ozetliim ki bir fikriniz olsun.
sabah : 8 yumurta(3 u sarili) patates puresiyle karistirip yiyiyorum
oglen : 150 - 200 gr tavuk pirzolasi ,salatali, pilavli
idmandan hemen sonra 30 gr whey protein
whey den 1-1,5 saat kaadr sonra 150-200 gr tavuk yaninda pilav
aksamlari 2 kofte slata
yatarken (yumurta-sut) proteini
beslenmem genelde boyle.universite ogrencisiyim ve evdekilerin bana yolladigi para yemee gidiyor

acaba yeteri kadar karbonhidrat alamayipta vucudum bu gun icinde aldigim proteinleri mi enerjiye ceviriyorda kaslara yatmiyor diye dusunuyorum ben.
sizin fikir ve onerileriniz nelerdir...bu aralar sadece protein deilde,karbonhidrat %60 protein %40 olan gainer lardan mi kullansam diye dusunuyorum.yagli bir vucudum yok.arkadaslarim iyisin irisin yeter demlerine karsin benim gozume gelmiyor.isteim 5-7 kilo kadar alabilirsim sahane olacak.
simdiden onerileriniz icin tesekkur ederim..