Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar ben bu spora yeni başladım öncedende evde şınav barfiks 6 kg lik dumbell lerle çalışmışlığım var bir 4 5 ay kadar bu şekilde geçen sene evde kendi çapımda çalıştım burda sizin verdiğiniz programlara bakarak boyum 1.78 kilom 70 vücut tipimi hala bende çözemedim bileklerim ince buna göre ekto yapıya sahibim formda okuduğum bilgilere göre ama göğsüm ve omuzlarım oldukça kiloma göre iyi sayılır bu sene maddi durumlardan dolayı idareten bir salona yazıldım ucuz bir salon beslenmeyle ilgili formda baya bir araştırma yaptım malum maddi sıkıntılardan dolayı hergün düzenli beslenemiyorum artı iş güc derken spora zor zaman ayırabiliyorum geceleri çalıştıgım içinde pek bir verim alamıyorum antremanlarda bazen çoğu hareketde tıkanıp kalıyorum bazı antremanlarda çok iyi oluyoken bazı antremanlarda 5 kg lik dumbell ile 2 seti çıkaramayabiliyorum zaten çoğu hareketde zorlanıyorum yani tam tamına 4 4 lük hiç bir hareketi yapamıyorum bu güçsüzlük sorununu nasıl aşablirim birde sizden örnek bir beslenme programı istiyorum arkadaşlar düşük bütceli rahat rahat uygulayabileceğim bir beslenme programı olursa çok sevinirim bu aylarda sigarayı bıraktım ona ayırdıgım bütceyi beslenmem için kullanacam max aylık bu spor için 300 tl bütcem var birde bu vücut tipi olayını ilk defa burda okudum acayip kafama takıldı sizce benim vücut tipim ne bileklerim ince gayet parmaklarımla kavrayabiliyorum ama sadece kollar ve bileklerim zayıf diğer bölgeler normal zayıf değil şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar