Ne Yapmalıyım ?

Son mesajımda söyleyeceğimi söyledim yazdıklarını kaale almam dedim kolay gelsin :D

senin kaale alıp almaman önemli değil zaten sana laf anlatmaya çalışmıyorum cahilce bilgilerinle insanları yanlış yönlendirmeni engelliyorum o kadar ben tüm kaynaklarımı bilgilerimi paylaştım isteyenler sana inanıp yağ sokmasın vücuda isteyenler benim kaynaklrıma göz gezdirip neyin doğru olduğuna karar versin tartışma benim için çook önceki mesajlarda bitmişti belirttiğim gibi senin bu konuda ki düşüncelerini kaale almıyorum sadece insanlar doğru biilgilensin diye uğraşıyorum

iyi forumlar

Haydaa yaşına da bakmamışım tartışmaya girmişim..

Yaşının 16 olduğunu yeni gördüm kardeşim bilseydim hiç tartışmaya girmezdim,yolun açık olsun :)

bilgi birikiminin yetmediği yerde yaştan yada başka bir şeyden girmeyin bende insanım sonuçta sinirlenip değişik konulardan tartışmaya girebilir ve kırıcı olabiliriç o fotoğrafını çekerken göbeğini içeri çekmezsen burda kimseyi kandırmıyosun ne kadar kilon varsa dök ortaya korkmana gerek yok kilo verme konusunda tavsiyeler verebiliriz forum olarak :)

iyi forumlar

bilgi birikiminin yetmediği yerde yaştan yada başka bir şeyden girmeyin bende insanım sonuçta sinirlenip değişik konulardan tartışmaya girebilir ve kırıcı olabiliriç o fotoğrafını çekerken göbeğini içeri çekmezsen burda kimseyi kandırmıyosun ne kadar kilon varsa dök ortaya korkmana gerek yok kilo verme konusunda tavsiyeler verebiliriz forum olarak :)

iyi forumlar

Boyum 1.84
Kilom 88

Öneriniz nedir sayın hocam, engin tecrübelerinizden yararlanalım sizinki gibi bir cüvut yapmak istiyorum..

Buradan veya özelden bekliyorum :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı