ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bulk döneminde haftada 6 antraman cok bence. saten boyun uzun vucuduna cok yukleniyor olabilirsin. bence 4 indir daha cok dinlen. cok bilmislik yapmak istemiyorum ama.
antraman özetlemek gerekirse.
pazartesi sirt calisyorsun bicepsleri yoruyorsun fazlasiyla
Sali yine biceps calisiyorsun
carsamba omuz ve triceps hala ust tarafdaki kaslari bir gun dinlendirmiyorsun.
persembe bacak yapiyorsun 3 gun icinde ilk defa ust kaslar kulanmiyorsun
Cuma yine biceps 2 gun icinde yine biceps eyer sert biceps antramani yapiyorsun daha tam dinlenmeden yine yoruyorsun.
cumartesi gögus triceps lafim yok.

kolları haftada 2 kere girmek neden? acaba ölçü düşük olduğundan mı? 37cm? 91 kiloya 37 cm kol? kollar zayıf diye overtrain edilmesi, tricepslerin overtrain olması sonucu bench press de düşük performans? veya aşırı biceps ile sırtta düşük performans? düşük deadlift?

acaba deadlift squat barbell row bench press dips barfiks bunların kaçı mevcut programda?

bacak programı squat deadlift lunge içeriyor mu yoksa extension lar curl ler ile geçiştirildi mi?

deadlift de kilo x 2 gibi değerler zorlanıyor mu? squat da da keza öyle. çevreme yakın squat düzeneği olan salon yok belki küre girmeme nedenlerimden biri.

kilom x 2 squata girmiyor isem küre hazır değilim demektir elit sporcular bu değerleri bulmuş olmalıdır.

programı hareket adı setler şeklinde yazar mısınız? ama ilk göze çarpan kolların overtrain olması. kürde değilim hiç yapmadım 89 kiloyum ama bicepsler 46. haftada bir kez yetiyor 3 hareket setleri de 4 3 2. fazlasına gerek yok. triceps için de öyle. zaten kollar yoruluyor iyice. 1 compound hareket yanına 1-2 izole hareket yeter de artar.

ayrıca antrenman ne kadar sürüyor? acemilerinki 1.5 saat sürer pro lar 40dk ya iner. madem kürdesin kısa ve sert antrenman şart.

beslenme iyi gibi uyuma da 9 a gerek yok fazlası da zarar 8 saat iyi. ama kaçta yatoyrsun? bak ben bu mesajı 01.30 da yazıyorum çoktan uykuda olmam gerekirdi yani toplam saat yerine uykuya dalma süresi daha önemli gh için.

bence acilen programını detaylı şekilde paylaş de değiştir. haftada 6 fazla ratat ın dediği gibi.

Ne olursa olsun şimdiye ilaçlar etkisini göstermeliydi . Hele ki işin içinde deca ve sustanon varsa su toplama kesinlikle olması lazımdı . Ama henüz su toplama bile olmamıs . Cok ilginç :)

kolları haftada 2 kere girmek neden? acaba ölçü düşük olduğundan mı? 37cm? 91 kiloya 37 cm kol? kollar zayıf diye overtrain edilmesi, tricepslerin overtrain olması sonucu bench press de düşük performans? veya aşırı biceps ile sırtta düşük performans? düşük deadlift?

acaba deadlift squat barbell row bench press dips barfiks bunların kaçı mevcut programda?

bacak programı squat deadlift lunge içeriyor mu yoksa extension lar curl ler ile geçiştirildi mi?

deadlift de kilo x 2 gibi değerler zorlanıyor mu? squat da da keza öyle. çevreme yakın squat düzeneği olan salon yok belki küre girmeme nedenlerimden biri.

kilom x 2 squata girmiyor isem küre hazır değilim demektir elit sporcular bu değerleri bulmuş olmalıdır.

programı hareket adı setler şeklinde yazar mısınız? ama ilk göze çarpan kolların overtrain olması. kürde değilim hiç yapmadım 89 kiloyum ama bicepsler 46. haftada bir kez yetiyor 3 hareket setleri de 4 3 2. fazlasına gerek yok. triceps için de öyle. zaten kollar yoruluyor iyice. 1 compound hareket yanına 1-2 izole hareket yeter de artar.

ayrıca antrenman ne kadar sürüyor? acemilerinki 1.5 saat sürer pro lar 40dk ya iner. madem kürdesin kısa ve sert antrenman şart.

beslenme iyi gibi uyuma da 9 a gerek yok fazlası da zarar 8 saat iyi. ama kaçta yatoyrsun? bak ben bu mesajı 01.30 da yazıyorum çoktan uykuda olmam gerekirdi yani toplam saat yerine uykuya dalma süresi daha önemli gh için.

bence acilen programını detaylı şekilde paylaş de değiştir. haftada 6 fazla ratat ın dediği gibi.

kollar 37 bunların min 42 olması lazım...
bencpress 80kgx8 100x8 120x 8 125xmaxd
deadlift her sırt günüde var 80kgx8 100x8 120x max

programda deadlift squat barfiks ve bench var 4 temel hareket

bacak programına gelince squat 5 set yapıyorum son set 180 kiloda ne çıkarsa zorluyorum...ardına 5 set leg press ardına barla lunge çerez olarak extansion ve curl var

deadlifte maximalim 140 kg 2-3 tekrar çıkarıyorum
squatta 180le 5-6 tekrar çıkarıyorum

pazartesi sırt günüm:
barfiks 10x8x8x6
öne dar çekiş 8x8x8x6
mideye çekiş 8x8x8x6
bar rowling 8x8x8x6
deadlift 8x8x8x6
bilek

salı biceps günü:
barberll curl 8x8x8xmax
scott curl 8x8x8
45derece eğilim stil curl 8x8x8

çarşamba omuz triceps:
ön omuz press 8x8x8x6
yana açış 8x8x8x6
arnold press 8x8x8
arka omuz açış 8x8x8
alna press 8x8x8x8
iple push down 8x8x8x8

perşembe bacak günü
squat 8x8x8x8xmax
leg press 8x8x8x8xmax
lunge max X max X max
extansion ve curl max
bilek
cuma 2. biceps günü
hummer 8x8x8x8
konsantrasyon 8x8x8x8

cumartesi göğüs ve triceps
benchpress 8x8x8x6
alt göğüs dambıl 8x8x8x6
üst göğüs dambıl 8x8x8x6
üst geğüs açış 8x8x8x8
tek dambıl fransız 8x8x8x8
ve iki sehpa arası triceps 8x8x8xmax

antrenman süren 45 dkyı geçmiyor bacak günlerinde geçiyo ama normal max 50dk..uyku süresi 9-10 saati buluyor yatma saat sabit 12 10dada uyanıp güne başlıyorum

Tavsiye vermek gerekirse deathlifterin dediği gibi her zaman fazla antreman ters tepki yapabilir.Bende bir ara takılıp kalmıştım aynı ölçülerde 3-4 ay ama nedeni normalden fazla çalıştırmakmış.demem oki bazen amacımız uğruna gereğinden fazla çalışıyoruz buda tam ters etki yapıyor.

Eski sistemim gibi çalışıyorsun, ama birde şuan inanilmaz verim aldığım programıda deniyebilirsin, süperset programı

Gögüs-sırt
Omuz- bacak(omuz kendi içinde, bacak kendi içnde süperset)
Biceps-triceps

Eski sistemimde haftada 6 gün çalışıp üstüne çok yorulup kollar 3-4 ay 40da takılıp kalmıştı, bu programla haftada 3 kere çalışıp daha rahat çalışıp 1.5 ayda 42lere kadar geldim.

haklı olabililirsiniz ama bencpresste 120 kg kaldırdıktan sonra başka bi hareket yapmak bile ölüm gibi geliyor ki arkasına sırt nasıl çalışayım yada bacak 160 -180 kg squat bastıktan sonra soyunma odasının yolunu bulmadığım oluyo..yanına başka bişey eklemek beni öldürür.eklersemde kilolarım azalır

program iyi temel hareketler eklenmiş. beslenme iyi. uyku süreleri de iyi.
valla ben bir şey diyemiyorum. ilaçlar patlak olabilir o konuda daha tecrübeli arkadaşlar devreye girsin. bir tek detay olarak şunu söyleyebilirm: omuz pressler yüksek tekrara daha iyi cevap verir 10 un altına inmeden. triceps de tam tersi düşük tekrar yüksek kilo. 4 tekrara kadar inilebilir. ama bu beslenme + dinlenme + antrenman ile kürsüz de gelişim olabilir. sanki overtrain var gibi.

bu arada kollara çok takılma bence gücün gayet iyi aslında yani bench değerleri squat değerleri oldukça iyi. bende dana gibi kol var ama bazı hareketlerde işe yarıyor senin kadar bench yapamam. hani kürde olmasan durum iyi diyeceğim de madem kürdesin mutlaka sıçrama olmalı tabii.

Son düzenleme:
Overtraining olduğunu düşünmüyorum ben . Yani ne kadar overtraining olsa sonuçta kürde . Vucuda testosteron ve anabolizan alıyor . Bu şekilde vucutta protein sentezi artıyor . Beslenmen de iyi gözüküyor aslında . Çok ilginç zaten çok ilginç birşey yazmışsın . Cafeine + ventolin alıyorum nabızda bir değişiklik bile olmyor demişsin . Bu da çok ilginç bi şey . Benden sana naçizane bir tavsiye : 2 hafta daha yap kürünü . Eğer imkanın varsa bu 2 haftada sustanon u 500 e decayı 300 e çek baktın 3. hafta yine bir etki yok . Etki alamıyorsan bari kürünü bırak . Gereken PCT yi yaparsın . Tabi burda benden kat kat daha bilgili hocalarım var onlar sana daha iyi yardımcı olacaklardır. Kolay gelsin.

bu haftayla birkilte 5 hafta daha var

Bu ilaçları kafanıza goremı alıyorsnuz acaba? Danıştıgınız bir hoca yokmudur yani neye göre ilaç kullanmaya karar verdınız illaki birinin vasıtasıyla girişitiniz bu işe. İşin içine "ilaç" girdimi burda sizin "sağlığınız" soz konusu her post atanın yönlendırmesıyle bir işe kalkışmayın derım.

yoo bi hoca yok başımızda sora sora araştıra araştıra gidiyoruz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:45 ----------

benim kürüm...:
1.gün susta 250
2.gün deca 200
4.gün susta 250
5.gün deca 200
7.gün susta 250
8.gün deca 200 şeklinde devam etti ve şuan 22gündeyim bundan sonrası için kürü şu şekilde değiştirmeyi düşünüyorum...,

1.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
2.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
3.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
4.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
5.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
6.Hafta 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG
7.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
8.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
9.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
10.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
11.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
12.Hafta 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG
13.Hafta 300 mg Boldenone
14.Hafta 300 mg Boldenone
15.Hafta 300 mg Boldenone
16.Hafta 300 mg Boldenone

Hiç bırakmadan 19 hafta kür yapmış olacaksın . Hayırlısı bakalım sağlam bir pct yapman gerekir. Allahtan mantıklı birşey yapmışsın decayı kısa kesmişsin onun yerine çok daha az toksit boldenon u eklemişsin. Eğer bu şekilde de herhangi bir etki alamazsan gerçekten büyük bir sorun var demektir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı