ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emretkd

Üye
küre bundan 4 pazartesi önce başladım yani 4. haftanın içindeyim her üç güne bir sustanon 250 ve deca 200 vurundum..şimdiye kadar ne performans artışı ne kilo artışı nede kaldırdığım kilolarda artış oldu...artık moral bozukluğundan dolayı kürü bırakma isteği başladı..ne yapmalıyım ?

oha dostum su anda ilacın en saglam zamanı olmalı. ilaçların seri numarasını girmiyşiydin sahtemi yoksa senin balkan pharmalar ?*

Kütle olarak nasılsın.
Birde beslenme ve supplement kombinasyonlarını yaz.
Hatan varsa düzeltelim.

kürden önce 89görürken tartıda 90ı görüyorum ama normaldede sürekli kilo alabilen biriyim suyu artırdığım için kilom arttı...

beslenmem 500grm et 15 yumurta proteinim ve protein tozu günlük sabit...

dostum bende anlamadım bu işi peki libidon nasıl yani testoda alıyorsun acaba karı kıza mı cok zaman harcıyorsun

yok ne karı kızı cinsel hayatım tırt :) anca işemeye yarıyo ve libidomda artış yok...

karbonidrat olarak günde bi tencere blugur pilavı garanti yiyorum

beslenme yeterli gözüküyor yani yarım kilo et bulgur 15 yumurta falan. ilaçlar orijinal. acaba aşırı antrenman yapıp az mı dinleniyorsun?

ohaa diyorum arkadasım ben de simdi sustanon kullanıyom balkan pharma soylemesi ayıptır yumurtalıklar acayip baskı yapıyor senin ilaçlarda bir sorun olmalı cunku her yaptıgın dogru insallah alkol falan filan kullanmıyorsan da kesin ilaçlarda sorun var.ya ben ilk kurumde 1 ay sonra ucuyordum acaiyp bir ozguven artısı libio artısı agırlık artısı vardı .

ama çözüm yok

Ilac olayları sakat işler bence her öneriyi uygulamaya çalışma tamamen bu işten anlayan prof birinden yardım alman gerekir bence.Girdigin kürden verim almak birazda genetik işi sanırım ,kimileri sürüyle ilaç alıp cok az ilaç kullanandan daha az gelişiyor olay biraz şansa kalıyor.Ancak 4 hafta gibi kısı vadede çok birşeyde beklememek lazm gibi.

o zman ben şundan bahsedeyim nox creatin karnitin herhangi bi ağrı kesici bende iş yapmıyor sıfır etki bazen aspirin kafein ve vetolini birlikte alırım nabzım oynamaz bile...14 senelik spor geçmişim var....ama steroidde öyle bi etki yaşarmııyım bilmiyorum

program da güzel bölünmüş şekilde benim programım da bu tarz. beslenme güzel. ilaçlar balkan pharmanın sitesinden check edilmiş ve orijinal. günde en az 9 saat uyuyorsun. ve hala gelişme yok? oh my god diyorum. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:29 ----------

o zman ben şundan bahsedeyim nox creatin karnitin herhangi bi ağrı kesici bende iş yapmıyor sıfır etki bazen aspirin kafein ve vetolini birlikte alırım nabzım oynamaz bile...14 senelik spor geçmişim var....ama steroidde öyle bi etki yaşarmııyım bilmiyorum

bünye meselesi demek ki..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı