ne yapmalıyım?

bwazz

Üye
mrb..

bench_O spor salonunda ant sonrası 3 lira verip günlük whey protein mi alayım yoksa 1 kilo bir whey pro mu alayım kararsız kaldım :d

spor salonundakinin markası kötüdür 3 liraya verilen...yine spor salonunda alcağn1 kilonun markası ortalama ve pahalı olur büyük sehr de yaşıyosan git yerini bul iyi bi marka al 2.5 kilo .yada internetten al

Protein alicaksan MuscleTech markasindan al birader ya al ya hic alma yani ise yariyo ben yeniyim cok faydasini gordum..pahali ama super

spor salonundakinin markası kötüdür 3 liraya verilen...yine spor salonunda alcağn1 kilonun markası ortalama ve pahalı olur büyük sehr de yaşıyosan git yerini bul iyi bi marka al 2.5 kilo .yada internetten al

3 tl ye hardline 8.5 tl yede weider veriyorlar 3 tl uygun gelmişti bana hardline kötü bi markamı sizce ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15.06.11 00:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14.06.11 23:52 ----------

Protein alicaksan MuscleTech markasindan al birader ya al ya hic alma yani ise yariyo ben yeniyim cok faydasini gordum..pahali ama super

şu an bütçe kısıtlı ama tşk ederim tavsiyen için

mesela bazı markaları benkullanmam ve ucuz olsada para vermem.fakat hardline bana göre kullanılabilir.ama kullanılabilirler listesinde en alttadır bana göre
ben olsam universal veya MuscleTech kalitesinde 2.5 kiloda indirimler oluyor onlardan alır kullanırdım daha ucuza daha kaliteliyi kullanırsın

buarada hangi seviyede olduğunu belirtmedin ama yumurtaya yüklen derim.yumurtadaki protein kalitesi tozlardan daha iyi.sabah ve akşam yiyebilirsin

Back
Yukarı