ne yapayım ben :(

arkadaşlar 27 haziranda vg ye başladım 2 hafta devam ettim sonra tatil programı yapılmış ona gittim. bölündü çalışmam . dönünce devam edeyim dedim ama ramazan var. 8:20 civarı iftar salon da 9:45 te kapanıyor. daha geç kapanan bi salon daha var ama ona gidemiyorum biraz tuzlu geliyor. ramazandan sonra 1 ayım kalıyor okulların açılmasına . okul zamanı gitmem baya bi zor olacak yoğun oluyor dersler sınavlar. sizce napayım motivasyonum 0 şu an . nasıl yapacam bu işi kafa_ :(

ilk olarak şu kafandaki yapamıyorumu bi çıkar , zamanın yoksa evde iftardan sonra vucut agırlıgınla calısabılırsın , ek ilave olarak bar,dumbell aletleri alıp hacim almanda başarı gösterebilirsin ilk olarak inanmalısın :)

Direk bir negatif var hayatinda, okul baslayacak yapamacaksin, saygi duyarim, ramazan var salon kapali ona da ok. Elinde kalan tek sey evde calismak ve bunun icin bir dambell a ihtiyacin va rprogramda sabir basliklarda. Bir cok uye o programla elinden geleni yapip vucutlarini bir yere getirdiler. Elinde bioyle kaynak ve ornekler varken nazlanmayi birak :) tabi illa yapacagim diyorsan. Umarim pozitif bakmayi biran evvel ogrenirsin.

kardeş 1.si body'de bi salona gidiyorsan hep devam etmelisin öyle 3-4 ayda yapıp bırakayım olmaz.Eğer devam etmeyeceksen zaten hiç başlama , evde çalış.Forumda evde çalışma programlarını araştırabilirsin, saygılarımla...

Kas yapmak,Herşeyden önce size sabrı öğretir.Ve spora başlıyacaksanız,Negatif düşünceleri bırakın.Şuan ben başarmaya çalışıyorum.Ve herşeyden önce kendime güveniyorum.Ayarlanılabilir dumbbell al.Evde çalışmak bilinç ister.Gerçekten evde çalışacaksanız önce motivasyonunuzun olması lazım.Yoksa başaramazsınız.

Back
Yukarı