ne kullanmaliyim

ben kilo vermek istiyorum bunun icinde yag yakici kullanmaya karar vdim ama ilaclarin bana dokunmasindan korkuyorum bu afrika biberimidir nedir onu kullandim 3 gun yemek yiyemedim ve surekli kustum sizce ne kullanmaliyim sporada gidiyorum bayanim

kullanmayın

ben kilo vermek istiyorum bunun icinde yag yakici kullanmaya karar vdim ama ilaclarin bana dokunmasindan korkuyorum bu afrika biberimidir nedir onu kullandim 3 gun yemek yiyemedim ve surekli kustum sizce ne kullanmaliyim sporada gidiyorum bayanim

ben bir çok ürün kulandım ama yararlı bulmuyorum. sağlığa zararlı bir çoğu doğal diyor ama hepsinin içinde kimyasal maddeler var. en iyisi spor ve rejim başka yolu yok. eğer doğru olsaydı dünyada obez hastası çok insan var hiç kimse obez olmazdı burada yazılı olanlar özellikle üstadların yazdıkları çok mantıklı benim boyum 1.87 kilom 98 di 1 ay rejim ve spor yaptım protein ağırlıklı beslendim şuan 91.5 kiloyum neler yediğimi özelden atabilirim

Kilo vermek icin illa bir urun kullanmak gerekmiyor. O urunler size sadece yardimci olurlar o da %5-10 yani beklediginiz muazzam etkiyi bulamazsiniz.

Oncelikle beslenmeniz cok iyi olmali ve su klasik seyleri (serker,beyaz uzun, doymus yaglar vs) bayaa bir azaltmaniz lazim. Sonra da spor ve dinlenme. Butun bunlar disiplin icin

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-m-38-21-ayda-t50682.html?t=50682&highlight=ilbey

bu link e bir goz atin derim motivasyon acisindan :) ben yazacak yorum bulamadim... Abimiz sozun bitigi yerdeydi

öncelikle ilaç değil takviye.
bu tarz ürünler tek başlarına fayda etmezler.
Diyet ve spor ile destekleyip gerçekten uzun süreli kilo vermek istiyorsanız en az 1-2 sene istikrar ve sabrınızı korumanız lazım.
Alacagınız her destek ürünü size ekstradan %10 performans ve başarı saglayacaktır ama diyet ve spor olmadan bir şey beklemeyin o ürünlerden.
ve de reklamlarda gördüğünüz biber bilmem nesilerinden uzak durun, iyi araştırıp sporcuların tavsiye ettiği ya da kullandığı takviye ürünlere yönelin.

düzgün beslenme sporla zaten istediginiz kiloya ulasırsınız kolaya kacmaga ve bu yüzden saglıgı tehdit etmeye gerek yok yasınızı boyunuzu kılonuz yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz

Back
Yukarı