NE KADAR SÜREDE KENDİMİ TOPARLARIM

Öncelikle Merhaba,
YGS sınavına giricem ve spor salonunda 2 aylık aboneliğim kaldı Ocak'ta biticek 180 boyundayım 78 kilodayım.
Bu 2 aylık sürede biraz daha hacim kazanmak istiyorum ne yemeliyim ve antrenmanlarım nasıl olmalı ?

Vucudu toparlamak biraz sıkıntılıdır mesela hamlık atma dönemi geçireceksin bu anlamda agir kilo girmen yanlis olur az kilo ile her antreman tüm vucut calisman en iyisi hamligi attıktan sonra ki 2.5 hafta filan sürer bu sporu nezamandir yapmadigina bagli.. Agirlik artirip bolgesel calismaya gecebilirsin
Benim kanaatim sporcu gećmisin varsa iyi bir beslenmeyle 2 ayda toplarsin

Vucudu toparlamak biraz sıkıntılıdır mesela hamlık atma dönemi geçireceksin bu anlamda agir kilo girmen yanlis olur az kilo ile her antreman tüm vucut calisman en iyisi hamligi attıktan sonra ki 2.5 hafta filan sürer bu sporu nezamandir yapmadigina bagli.. Agirlik artirip bolgesel calismaya gecebilirsin
Benim kanaatim sporcu gećmisin varsa iyi bir beslenmeyle 2 ayda toplarsin
Bölgesel çalışmıyorum bacak sırt omuz gögüs kol karın çalışıyorum ve ve hacimli bi görünüşüm yok yani 2 ayda biraz daha şişmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum ne yicem yani

protein kadar karbonhidratada önemvermelisin haslanmış patates,esmer pirinç veya bulgur pilavı gibi kalitieli karbonhidratl içeren öğünler tüketebilirsin antremanınında etkisi var nası bi yol izlioyosun bilmiorm ama hacim için çok tekrardan kaçınmalı ağır kilo girmelisin antreman yapmadıgın günlerdede beslenmeni düzensizleştirmemelisin bence

protein kadar karbonhidratada önemvermelisin haslanmış patates,esmer pirinç veya bulgur pilavı gibi kalitieli karbonhidratl içeren öğünler tüketebilirsin antremanınında etkisi var nası bi yol izlioyosun bilmiorm ama hacim için çok tekrardan kaçınmalı ağır kilo girmelisin antreman yapmadıgın günlerdede beslenmeni düzensizleştirmemelisin bence
Yulaf falanda yiyorum supplement kullanmıyorum hergün muz tüketiyorum

kulanıorm olarak gördüm k.b imkanın varsa gainer kulanabilirsin şahsen ben sana kendi beslenme programımı yazim hacim konusunda çok iyi ilerleme kaydediyorum sabah kalkıs 6tane haslanmıs yumurta beyazı+2 tane tüm yumurta,50 grm lor peyniri bi kaç dilim domatez salatalık büyük bir bardak süt
sabhla öglen arası bir adet haslanmış patates +bir adet meyve
öğlen 300 gram tavuk gögsü yanında bir porsiyon bulgur pilavı ve küçük kase yogur
öglenle akşam arası ceviz ve kuruyemiştürleri bir bardak süt
akşam haftada 2 gün balık diger gnler 250 gram kırmızı et ve pirinç pilavı yoksa makarnada olabiliyo bazen
akşam yemeginden 2 saat snra büyük kase yogurt içene nar taneleri+ 100 gr yulaf karışım
yatarken 50 gr lor peyniri bir adet muz bir bardak süt

kulanıorm olarak gördüm k.b imkanın varsa gainer kulanabilirsin şahsen ben sana kendi beslenme programımı yazim hacim konusunda çok iyi ilerleme kaydediyorum sabah kalkıs 6tane haslanmıs yumurta beyazı+2 tane tüm yumurta,50 grm lor peyniri bi kaç dilim domatez salatalık büyük bir bardak süt
sabhla öglen arası bir adet haslanmış patates +bir adet meyve
öğlen 300 gram tavuk gögsü yanında bir porsiyon bulgur pilavı ve küçük kase yogur
öglenle akşam arası ceviz ve kuruyemiştürleri bir bardak süt
akşam haftada 2 gün balık diger gnler 250 gram kırmızı et ve pirinç pilavı yoksa makarnada olabiliyo bazen
akşam yemeginden 2 saat snra büyük kase yogurt içene nar taneleri+ 100 gr yulaf karışım
yatarken 50 gr lor peyniri bir adet muz bir bardak süt
Bu bilgi süper oldu teşekkürler

yalnız arkadaşım yağlanmamaya dikat et kulandıgın süt yarım yaglı olsun kuruyemişi abartma ekmek olarak tam tahıllı ekmekleri tercih et antremanınada hafif bi kardiyo ekle lütfen

Back
Yukarı