Ne kadar karbonhidrat almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mirquel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 176 boyunda 72 Kiloyum haftada 3 gün Fitness 3 gün boks yapıyorum boksu 3 yıldır Fitness ı yaklasık 4 aydır yapıyorum her gün kilomun 2x kadar Protein alıyorum fakat karbonhidrat konusunda biraz cekiniyorum sabah kahvaltı da 40 gr yulaf ve 3 öğün bulgur pilavı yiyorum sorum su,

Kilo almak istiyorum ama vücudum da yağlı olan bölgelerim var sizce günlük almam gereken kalori ve karbonhidrat miktarı ne kadardır şimdiden teşekkürler
Not: 2 haftadır optimum Protein kullanıyorum sadece Fitness antrenman ın dan sonra

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
https://www.bodyforumtr.com/threads/beslenme-İle-İlgili-en-Çok-sorulan-sorular-ve-cevapları.11364/
Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı