Merhabalar arkadaşlar ben Can. Boyum 1.82 ve 71 kiloyum çok fazla değil belki ama göbek bölgemde aşırı yağlanma var bu yüzden 1 hafta önce spor salonuna yazıldım.Ağırlık programı çıkartıldı.Haftanın her günü gidebiliyorum salona ve ağırlık programını uyguladığım günler cardio ile ısınıp ağırlık çalışmaya geçiyorum.Bi gün ara veriyorum ağırlık çalışmaya ve ara verdiğim günler boş durmayıp cardio yapıyorum.Mesela bugün ağırlık günüm değildi gidip koşu bandında 1 km hızlı yürüyüp 1 km koşma şeklinde 6 km yaptım ve 410 kalori yaktım.Ağırlık çalışmalarım da 15 x 3 setten oluşuyor.Şimdilik 4-5 kilodan başlayabildim aletlerde.
Aynı zamanda sıkı bi diyet içerisindeyim.Bir günlük beslenme programı Örneği vermem gerekirse :
Sabah: 2 yumurta (tavada) (birinin sadece beyazı) | Bazı günler yulaf kepeği ve süt
Ara:1 adet meyve veya yoğurtla karıştırıp tarçın ekleyerek meyve
Öğle:2-3 Kaşık sebze yemeği (ıspanak,bulgur,mantarlı tavuk vb.)
Spor sonrası: 1 kutu sek Çikolatalı süt
Akşam: Yine öğlene benzer sebze yemeği fakat daha çok ızgara tavuk
NOT:Kola,meyve suyu,ekmek,salam,sucuk,un,şeker gibi maddeleri tamamen kestim.
Haziran gibi bi hedef koydum kendime umarım başarılı olurum.Sizin de fikirlerinizi almak istedim hem beslenme hem de spor programım hakkında.
Şimdiden teşekkürler.
Aynı zamanda sıkı bi diyet içerisindeyim.Bir günlük beslenme programı Örneği vermem gerekirse :
Sabah: 2 yumurta (tavada) (birinin sadece beyazı) | Bazı günler yulaf kepeği ve süt
Ara:1 adet meyve veya yoğurtla karıştırıp tarçın ekleyerek meyve
Öğle:2-3 Kaşık sebze yemeği (ıspanak,bulgur,mantarlı tavuk vb.)
Spor sonrası: 1 kutu sek Çikolatalı süt
Akşam: Yine öğlene benzer sebze yemeği fakat daha çok ızgara tavuk
NOT:Kola,meyve suyu,ekmek,salam,sucuk,un,şeker gibi maddeleri tamamen kestim.
Haziran gibi bi hedef koydum kendime umarım başarılı olurum.Sizin de fikirlerinizi almak istedim hem beslenme hem de spor programım hakkında.
Şimdiden teşekkürler.