Ne önerirsiniz ?

Arkadaşlar bildiğimiz gibi kola tükerek abur cuburla haşır neşir olarak vücut geliştirmek çok zor fakat size birşey demek istiyorum

Zevk olsun diye değil yemek kuru gitmesin diye 1 bardak kola göbek eritmemi engeller mi ?

Zero veya Max kullan kafan rahat olsun. Aslında günlük kalori hesabı yaparsan kolayı kompanse edersin ama uğraşamam diyorsan kalorisiz kola iç gitsin.

Ayran candır.

Ben 2-2.5 ay önce kolaya fantaya gazoza rest çektim o gün bugündür ağzıma sürmüyorum. Sorunda yok canın çektiği zaman azcık süt iç. :D

Bide ektomorfum, boyuma göre zayıfım.

Herşey sende bitiyor.

Ben 2-2.5 ay önce kolaya fantaya gazoza rest çektim o gün bugündür ağzıma sürmüyorum. Sorunda yok canın çektiği zaman azcık süt iç. :D

Bide ektomorfum, boyuma göre zayıfım.

Herşey sende bitiyor.

Vücut yapımı unuttum ama bir türlü kilo alamayan türlerdendim abim var 1.85 kilosuda 60 falan galiba o ne yapsa kilo alamadı

İşin garip yanı şu ben kilo alamayan yapıyım 89 u gördüm şimdi dengeledim 72 kiloyum ama yinede göbek var benmi anormalim anlamadım gitti :D

Vücut yapımı unuttum ama bir türlü kilo alamayan türlerdendim abim var 1.85 kilosuda 60 falan galiba o ne yapsa kilo alamadı

İşin garip yanı şu ben kilo alamayan yapıyım 89 u gördüm şimdi dengeledim 72 kiloyum ama yinede göbek var benmi anormalim anlamadım gitti :D

Çok fazla abur cubur, sağlıksız yağ tüketirsen istediğin yapıda ol yine göbek yaparsın. Bide bileklerine kollarına falan bak incemi inceyse kilo alamayan tiptensiz.(Ektomorf) Benim bilekler 17 cm. :D

Bide bizim tiptekilerin kiloyu kas ile alması lazım :D

Kola içme,diyetini hiç içme.Mümkünse kola lafını agzına bile alma.Bende çok içiyordum 5 aydır içmedim ve ömrüm boyunca içmeyide düşünmüyorum.Dünyanın en gereksiz şeylerinden biri.

Back
Yukarı