Nasıl kilo alabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Spora yeni başladım sayılır düzenli olarak. Hedefim kilo alıp sıkılaşmak. Bana önerebileceğiniz bir beslenme programı olursa çok mutlu olurum.

boy:170
kilo:51

Salonda ölçülen vücut değerlerimi de yazıyorum.

VKE: 51,7
yağ oranım: 23,7
kemik: 2
günlük kalorim: 1247

Günlük kalorini en az 3000 e çıkarmalısın , örnek sabah kalkıp yumurtanı yulafını yemek zorundasın , benim 1 ay oldu 52 kiloydum 57 ye çıktım 3 haftada , düzenli olarak sabah 6 da kalkar sağlam kahvaltı yaparım , öğlen 12 gibi tavuk ya da makarna pilav yanında alternatif şeyler yerim ara öğünlerde meyve , çerez gibi şeyler alırım , akşam da tavuk , varsa et , pilav , salata , yatarken de cici bebe yiyorum , cici bebeyi ilk 3 ay kullanıcam çünkü biraz şekerli sana cici bebeyi tavsiye etmem , yağ oranım 9 olduğu için cici bebe tüketiyorum az da olsa yağlanmam gerek, kendine düzgün sağlam bi beslenme programı yap, araştır , sabah öğlen akşam ne yiyeceğine karar ver .

Öncelikle kalorini 3000e çıkarman gibi bir kural yok. Kilo alma sistemi basit matematik aldığın kalori yaktığından fazlaysa kilo alırsın. Ekstra aldığın kalori +7000 olduğu zaman 1 kg almış olursun. Yağ oranını kontrol altında tutmak adına günlük kalorini 500 kalori artırmak ayda 2 kg almanı sağlayacaktır. Bu şekilde doğru orantıda Kalorini artırarak devam etmen sağlıklı ve kontrollü bir kilo alma dönemi getirecektir.

Back
Yukarı