Nasıl kas yaparım ?

Merhaba ben 14 yaşındayım 2001 liyim yani boyum 171 kilom 92 95 di 92 oldum şuan diyet ve zayıflıyorum kaç kiloya gelince kasa başlamalıyım bu arada diyetisyen kontrolüyle diyet yapıyorum spor salonundaki programım 20.2 set halinde yarım mekik çekiyorum 20.2 set halinde karın kası sehpasında 20.2 set halindede bi aletde adını bilmiyorum dizlerimi yukarı kaldırıyorum kollarımı yumuşak bişeye dayıyorum kanat çekiş makinesindede 12 defa kaldırıyorum 4 kilo birde bacaklarımı bi şeye dayıyorum bacaklarım düz kendime doğru çekiyorum bacaklarımı değil 12 defa 4 kilo 15 dk yürüyüş yapıyorum 6.0-7.0 arası 20 defada iki kolumla 5 kg dambıl kaldırıyorum daha yeni başladım hoca 1 hafta sonra çoğaltırız dedi bu program ne kadar işe yarar

Kilolu olsan bile kas kütlen yağ oranın az olursa kaslısın demektir bu program işe yarar bence ağırlığı dikkatli kaldırırsan boyuna etki etmez

Hoca ilk başlarda az yapcaz dedi kilo verdikten sonra kas yapcan dedi bide ben eskiden 84 kiloydum okullar açılınca 2-3 ayda 69 oldum sonra çok yedim 95 oldum şimdi yine zayıflıyorum 3 ayda kaç kilo verebilirim bu diyet ve programla fotorafını atıyı mı diyet listesinin

Şimdiden artırıyı mı programı bi önerin var mı hem yağ yakmak hem kas yapmak için ama vücüt kötü bi şekle girer mi öyle diyolar kiloluyken kas yaparsam

siz her şeyden önce forumu okuyun.hiçbir temel olmadan sana yapman gerekenleri söylesek bile zaten anlamakta zorluk yaşayacaksın ya da biz anlatmakta zorluk yaşayacağız.bunun dışında her ne kadar piyasada söylediklerinin bir çoğu tasvip edilmeyen çok hoca olsa da en kötüsü bile bu konuda hem vücut hem de bilgi açısından temeli olmayan biri açısından dinlenmeye değer.o yüzden hocanı da dinle,sana yardımcı olacaktır.

tamam teşekkür ederim bu bodybuilding ne işe yarıyo yani beni çok yoruyo hocada 3 hafta sonra ağırlıkları artırıcaz dedi bide benim vücudumda tahmini olarak ne kadar sürede etkisi olur eskiden 5-6 ay önce 84 kiloydum 3-4 ayda 69 oldum sonra 95 oldum 1 hafta da 91 oldum yani çok çalışıyorum bana ne kadar sürede etkisi dokunur[DOUBLEPOST=1435004992][/DOUBLEPOST]Kollarım şuam çok acıyo

Son düzenleme:
Düne göre kollarım acımıyo hamlığım gitmiş olabilir mi dün 3 kg halter kaldırdığıma rağmen 2 kg kaldırıyodum normalde

Back
Yukarı