Ben de biraz inceleyip şöyle bir program çıkardım. Değerli hocalarımız hatalı gördükleri yerleri belirtirlerse sevinirim.
Pazartesi: Göğüs
Bench Press - Dumbbell Fly - Incline Dumbbell Press - Standing Cable Fly
Salı: Kanat-Sırt/ Karın
Cable Front Pulldown - Cable Seated Row - Dumbbell Bentover Row - Shrugs
Ve çeşitli karın hareketleri
Çarşamba dinlenme
Perşembe: Omuz ve Triceps
Smith Behind The Neck Press - Dumbbell Front Raise - Barbell Upright Row - Dumbbell Lateral Raise - Dumbbell Seated Rear Lateral Raise
Close grip bench press - Skullcrusher - Dumbbell Triceps Extension ya da Cable Pushdown
Cuma: Biceps ve Önkol
Barbell Curl - Dumbbell Incline Curl - Preacher Curl - Hammer Curl - Barbell Wrist Curl - Reverse Wrist Curl
Cumartesi ve Pazar dinlenme
Hemoroid sorunundan dolayı bir ay kadar bacak hareketlerine ara verdim. Sonradan duruma göre hafif kilolarla tekrar başlamayı düşünüyorum.
Programı oluştururken kasların dinlenme sürelerini esas almaya çalıştım. Gögüs ve omuz çalışmalarını birbirinden uzak günlere yerleştirmek, sırt çalışmalarından ötürü yorulan biceps'in asıl çalışmasını 2 gün sonraya koymak vs. gibi...
Yanlışlarım varsa, uyarırsanız sevinirim.
Bir de alakasız bir sorum olacak. Twinlab likit amino var elimde. Ayrıca optimum whey kullanıyorum. Çalışma sonrası aldığım shake'i hazırlarken su+optimum whey içine 1-2 çorba kaşığı likit amino atıp öyle hazırlasam sizce nasıl olur? İşlevini yitirme gibi bir durum olabilir mi?