Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar herkese, mesela bench press teyiz 4 set yapıyorum 12 tekrar ile kaldırabildiğim max. kiloylamı yapmalıyım yoksa yavaş yavaş mı arttırmalıyım ???
forumu biraz kurcalarsan detaylı bilgi edinebilirsin gerci de onemli seyleri özet geciyim ben yine de. Birsürü antrenman metodu var bunlardan birini secip uygulayabilirsin normal hic tekrar sayisi değiştirmeden yapabilir dropset superset veya piramit metodunu uygulayabilirsin bunlari forumdan arastirirsin gerci ama hangisini secersen sec mutlaka oncesinde ısınmalısın sanıyorum yeni başladın sana tavsiyem ilk basta ornegin göğüs calisacaksin calistigin ağırlığın yarisini al ve 20 25 tekrar yap biraz dinlen sonra calismana basla ısınmaktan kastım koşu veya gerdirme hareketleri degil programinda hangi hareket varsa onu az agirlik cok tekrar (20, 25 gibi) yaparak calisman. Iyi sporlar