Mutfak Tartisini Nereden Bulabiliriz ?

Airoud

Üye
Yedigimiz ogunleri gramina gramina gore ayarlamak icin hassas mutfak tartilari varmis. Nereden bulabilirim ve asagi yukari fiyatlari ne kadardir :)

İnternetten siparis vereceksen hepsiburada'da var 20-30 tl civari. Hic gormedim ama zuccaciye dukkanlarinda da vardir bence.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnternetten almak benim icin cok zor, elden gidip almam mumkun. Onerebileceginiz memnun kaldiginiz model nedir peki

Mediamarkt ve vatanda haftasonu indirimleri ile 20 lira civarı ben arnica kullanıyorum oldukçada memnunum

Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi...

Dijitalleri teknosa ve mediamarkt ta var. 25-50tl arasi degisiyor. Bizim burada japon pazarindada var ama dijital degil 5tl.sizin oradada vardir,guvenebilirsen dijital olmayana alabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dijitalleri teknosa ve mediamarkt ta var. 25-50tl arasi degisiyor. Bizim burada japon pazarindada var ama dijital degil 5tl.sizin oradada vardir,guvenebilirsen dijital olmayana alabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En iyisi yarin teknosa veya mediamarkt e gitmek olacak. Ama @Oqi nin dedigi hafta sonu indirimleri hep oluyorsa birkac gun bekleyecegim :)

Back
Yukarı