Muscletech Whey Protein Hardcore

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    348
suyla içmeye alışılmasında fayda var...protein tozları zaten aromalıdır ve bu meyve suyu ile eminim berbat bir tad alır olur..(çikolatalı whey ile portakal suyu gibi)
kesinlikle katılıyorum.fakat benim tercihim yarım su-yarım light süt şeklinde.tavsiye ederim.thums:

Bu ürün şu anda Türkiye'de satışta. İlginç olanı muscletechin kendi sitesinde bu ürünün olmaması ve yabancı supplement sitelerinde bu ürünün satışta olmaması. Çok ilginç. Özel üretim gibi.

bnde ankarada ariyodum bu ürünü :(,eğer bu ürünün ülkeye girisi yasaksa kacak mi satiliyoo türkiyede..

Ankarada karumda var. karuma gir merdivenolerden cık orda hemen solda bir magaza var. orda cok bilgili bir çalışan var ondan alabılırsın fiyatı 199 Tl fakat indirim yapıyo ben bu ürünü bugun yaklasık 170 tl ye aldım. saygılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:41 ----------

ayrıca cok komplike bir ürün olmadıgı ıcın yeni protein tozuna baslıcak arkadasların tam aradıgın urun.

ürün hakkındaki yorumlarını bekliyoruz :)

bu ürün gnc satış noktralarında %25 ındırımlı 170e gelıo(2.25 kg) bu ürünümü alıyım yoksa bu fiyatta daha iyi bi ürün önerebilirmisiniz bana?

İlk spora basladıgımda kullandım cok basarılı.tadıda cok guzel.Chocolate lisini alın diğerleri biraz kötü kokabılıyor. ankarada karumda var. bende cok iyi etki gostermişti Teşekküler (:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:58 ----------

Ve eklemeliyim ciddi ter yapar.saygılar

Arkadaşların dediği gibi Nitro-tech varken ve hiçbir sitede bulunmazken sadece tr'de gnc'de inanılmaz saçma bi fiyata satılması çok komik :)

cidden öyle bende bakmıştım bildiğiniz insanlar enayi yerine koyuluyor gnc mağzalarında ucuk fiyatlar+satış elemanları bilgisiz bana creatineni antremandan önce 700mg sonrasında 700mg kullanın demişlerdi bi keresinde :D

ankamall deki gnc mağazası güvenilir mi
ben nitro tech çilekli alacağım ankarada ankamall gnc de bulabilri miyim?

Nasıl güvenli mi:) Emin ol alabileceğin en orjinal ürünü buradan alırsın:)

Muscletech'in nitrotech diye bir ürünü varken böyle bir ürüne bukadar abartı fiyat istemeleri ilginç doğrusu.

1 ay kullandım sonuç tam alamadım çünkü programım hafif ti ilerde kullasnaydım daha iyi bi etki yaratcağını düşünüyorum

Nasıl güvenli mi:) Emin ol alabileceğin en orjinal ürünü buradan alırsın:)

Muscletech'in nitrotech diye bir ürünü varken böyle bir ürüne bukadar abartı fiyat istemeleri ilginç doğrusu.

hardcore ile nitrotech aynı değil mi zaten?

Back
Yukarı