Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
198 TL olmuş supplementler.com'da iyice uçtular.

Fiyatların yükselmesinin sebebi dolarmış.

Hocam özet geçebilir misin ?

Özetle protein tozlarının ve benzeri besin katkılarının kontrolden geçmediği, içlerinde kurşun, arsenik, ve ağır metaller barındığı, bazı markalarda değerlerin çok yüksek olduğu, bazı protein tozlarında söylenenden çok daha düşük protein olduğu (örnek 25 yerine 7 gram) vs.

Muscletech sınıfı geçenlerden. Kırmızı olan sağ taraftakiler de sınıfta kalanlar.

Özetle protein tozlarının ve benzeri besin katkılarının kontrolden geçmediği, içlerinde kurşun, arsenik, ve ağır metaller barındığı, bazı markalarda değerlerin çok yüksek olduğu, bazı protein tozlarında söylenenden çok daha düşük protein olduğu (örnek 25 yerine 7 gram) vs.

Muscletech sınıfı geçenlerden. Kırmızı olan sağ taraftakiler de sınıfta kalanlar.
Teşekkürler. Ben iki marka arasında kalmıştım. Dymatize İso 100 ve Muscletech. Bu paylaşımın çok faydalı oldu.

Teşekkürler. Ben iki marka arasında kalmıştım. Dymatize İso 100 ve Muscletech. Bu paylaşımın çok faydalı oldu.

Ben Ultimate Nutrition Prostar aldım yeni. Geçen hafta 195'e almıştım dün 205 olmuş breh breh. Hani kurlarda da değişme yok. Bu fiyat artışları can sıkıcı... Farmatek'i boykot etmek lazım.
Bu arada tat olarak Ultimate, Muscletech'ten daha iyi. Daha hafif. Suyla bile rahat içiliyor. Antremandan önce bir ölçek + 1 tatlı kaşığı nescafe ile iyi gidiyor.

Ben Ultimate Nutrition Prostar aldım yeni. Geçen hafta 195'e almıştım dün 205 olmuş breh breh. Hani kurlarda da değişme yok. Bu fiyat artışları can sıkıcı... Farmatek'i boykot etmek lazım.
Bu arada tat olarak Ultimate, Muscletech'ten daha iyi. Daha hafif. Suyla bile rahat içiliyor. Antremandan önce bir ölçek + 1 tatlı kaşığı nescafe ile iyi gidiyor.
Bunu not aldım. Bir de aklıma gelmişken Dymatize ürünleriyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum var mı videoda ? Ben mi kaçırdım yoksa...

içindeki creatinden dolayı vücut su tutup ürün bitince geri küçülme olmaz mı ? yani ürün bitince getirisi ne olur ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dedıgın gıbı kuclme olmaz merak etme:D ürün kaliteli whey beslenmenın üzrenı ek takvıye sadece mucize bekleme

depolanan su vücuttan atılınca güç kaybı kas kaybı ne boyutta olur tecrübe eden biri yazabilir mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Merhaba
MuscleTech Phase 8 ile Optimum Whey arasında kaldım bir yardım edin.. 1 aydır dinlendiriyorum karaciğeri malum yaz geliyor az hacim yapmak lazım = ) o yüzden biraz supplement alıcam ama karar veremedim protein tozunda bir yardım edin = )

arkadaşlar merhaba ürünü kullanmayı düşünüyorum da , içeriğinde BCAA yokmu ? hiçbiyerde buna dair birşey bulamadım amino acid profili nasıl? Ultimate Prostarla,Nitro-Tech arasında kaldım. teşekkürler

çikolatalı ve vanilyalı seçeneklerinden tat olarak hangisi daha hoş bende yarına alacağım,sadece vanilya ve çikolata mı var,muzlu olan seçeneği de var mı?

Back
Yukarı