KESİNLİKLE spordan hemen sonra, ama bunu abartıp son tekrarın bittiği gibi hemen koşturup wheye gitmene gerek yok ama ne kadar çabuk alırsna okadar iyi
ben antrenmanımın son hareketinin aralarında hazırlamaya başlıyorum, evde olduğum için daha kolay oluyor tabi
ayrıca antrenmandan sonra yemek yeme şansın varsa 2. e whey kullanmana gerek yok antrenman bittiği gibi alman yeterlidir
antrenmandan 45-60 dakika önce whey almak benim kas ağrılarımı çok azalttığı için bazen antrenmandan 1 saat önce de aldığım oluyor sen de deneyebilirsin
ama şunu söyleyeyim yatmadan önce sütü sonuna kadar destekliyorum ama kesinlikle wheyle almana katılmıyorum, aslında süt bu durumda harikadır çünki 1 litresinde hem 28gram kadar kazein hem de 7 gram kadar whey var, yani gh salgısına yardımcı olacak kadar çabuk sindirilen protein de içeriyor gece boyunca anti katabolik etki yuapacak kadar da casein içeriyor
bence yatmadan öcne whey i boşver 1 litre süt iç ama yatmadan yarım saat önce al ki idrar sorunu yaşamayasın, gece uykun bölünmesin