Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Arkadaşlar, ben şuan optimum gold kullanıyorum ancak bitmek üzere sizce 50 lira gibi bir fiyat farkı verip nitrotech almak mantıklı mı? Yoksa optimum'a devam edeceğim.

Arkadaşlar, ben şuan optimum gold kullanıyorum ancak bitmek üzere sizce 50 lira gibi bir fiyat farkı verip nitrotech almak mantıklı mı? Yoksa optimum'a devam edeceğim.

Hiç de mantıklı değil 50 tl fazla verip de sihirli iksir almayacaksın emin ol fiyat/kalite olarak optimum en iyisi zaten nitrotechi önerilen şekilde kullandığında kutu iki haftada bitiyor

128tl olmus fiyati. 3matrix yerine yine bu urune mi gecsem diye dusunmeye basladim.gerci pek bir farklarida yok gbi. Dusuncesi olan var mi bu konu hakkinda?

Performance serisini bugün kullanmaya başladım. Aklımı karıştıran 1 öçek 500 ml su ve ya yağsız sütle için diyor. Ama internet sitesinde 1 ölçek 4 or 6 oz su ve ya yağsız sütle için yazıyor. 4 - 6 oz da 120 - 180 ml arasında olması lazım. Arada baya su farkı var. Bunun doğrusu hangisi?

Performance serisini bugün kullanmaya başladım. Aklımı karıştıran 1 öçek 500 ml su ve ya yağsız sütle için diyor. Ama internet sitesinde 1 ölçek 4 or 6 oz su ve ya yağsız sütle için yazıyor. 4 - 6 oz da 120 - 180 ml arasında olması lazım. Arada baya su farkı var. Bunun doğrusu hangisi?

ister damacanaya 1ölçek at öyle iç ister bir bardak su ile iç ister kuru kuru ağzına at bir şey farketmez.

ideali 300-400ml su ile almaktır.

120-180 ml sıvıyla ürünün karışacağı bilgisi.Örneğin 120 nin altında su koyarsan tam karışımı elde edemezsin. bu değerlerden yukarı istediğin kadar sıvı koyabilrisin.

Suyunu kişi kendi ağız tadına göre tercih ediyor. Kimisi fazla tatlı sevmiyor çok su katıyor, kimisi tatlı seviyor az su katıyor. Onu kendiniz ayarlayınız buna takılmamak lazım sonuçta aldığınız protein oranı sabit.

Arkadaşlar amerikan pazarından nitrotech marka protein tozu aldım ancak.Kapağı açtığımda ağzını kapatan bi kağıt bi kapak yoktu.Öncedende almıştım onda kağıt bi kapak vardı jelatin tarzı ama öncekinin ambalajı farklıydı bunun ambalajı yeni ambalajmış bundan
image_prodprod970152_white450px.jpg

Arkadaşlar amerikan pazarından nitrotech marka protein tozu aldım ancak.Kapağı açtığımda ağzını kapatan bi kağıt bi kapak yoktu.Öncedende almıştım onda kağıt bi kapak vardı jelatin tarzı ama öncekinin ambalajı farklıydı bunun ambalajı yeni ambalajmış bundan
image_prodprod970152_white450px.jpg

Kapağın içine bakınız. Genelde açarken koruması kapağın içinde kalmış oluyor.

Merhaba Arkadaşlar,
Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Kutunun üzerini okurken bir şey dikkatimi çekti. Türkçeye çevrilmemiş bir kısım. Talimatlar bölümünün sonunda mealen şöyle diyor "En iyi sonuç için 6 hafta boyunca günde 3 defa 2 servis şeklinde tüketin". Aklıma takılan şey 6 haftadan uzun süre kullanım tavsiye edilmiyor mu acaba? Bir zararının olmasından endişeliyim. Daha önce kullandığım damar genişletme özelliği olan bir üründe 1 aydan uzun süre kullanmayın gibi bir ibare vardı ondan dolayı çekiniyorum. Ne dersiniz?

128tl olmus fiyati. 3matrix yerine yine bu urune mi gecsem diye dusunmeye basladim.gerci pek bir farklarida yok gbi. Dusuncesi olan var mi bu konu hakkinda?

Dostum nerede o fiyat bugün içerisinde almayı düşünüyorum.

Aklıma şu takıldı Mucsletech nitrotech mi yoksa hardline matrix3 mü alsam muscletech 134 tl hardline 100 tl hangisinden daha çok fayda sağlarım birisi 1800 gr diğeri 2300 gr ayrıyetten 2 sindede arjinin var ama muscletech belirtmemiş kaç mg olduğunu bilen var ise çok makbule geçer..

Ben 3matrix kullanıyorum tadı bir rezalet bence az veya çok suyla alakası yok performance olarak iyi memnundum ama muscletech performance serisi daha memnun edici ve lezzet olarak daha iyi.

Back
Yukarı