Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Bu ürünün yeni çıkan performance serisini kullanıyorum. Bir sorım olacak. Kullanımı üzerine....

Spor yaptıgım günler kalkar kalmaz 1 ölçek ve spordan sonra 1 ölçek olmak üzere günde 2 ölçek kullanıyorum. Spor yapmadıgım günlerde ise almıyorum. Haftada 5 gün salona gidiyorum. 183 boy 77 kiloyum.

Sabah kalkar kalkmaz yerine spordan önce kullanmamı önerirmisiniz ? Yoksa bu şekilde devam mı etmeliyim.

Bu ürünün yeni çıkan performance serisini kullanıyorum. Bir sorım olacak. Kullanımı üzerine....

Spor yaptıgım günler kalkar kalmaz 1 ölçek ve spordan sonra 1 ölçek olmak üzere günde 2 ölçek kullanıyorum. Spor yapmadıgım günlerde ise almıyorum. Haftada 5 gün salona gidiyorum. 183 boy 77 kiloyum.

Sabah kalkar kalkmaz yerine spordan önce kullanmamı önerirmisiniz ? Yoksa bu şekilde devam mı etmeliyim.

Bu şekilde devam etmeniz daha iyi olacaktır.

Bu şekilde devam etmeniz daha iyi olacaktır.

bende whey matrix aldım ama kullanımına dair bir bilgi bulamadım her protein tozu gibi aynımı kullanmalıyım içinde creatin olduğundan dolayı ant öncesimi alınmalı kaç ölçek alınmalı yarın geliyor hala nasıl kullanılacağını bilmiyorum

Gün içinde alman gereken proteini bir şekilde karşılayabiliyorsan idman sonrası whey matrixi almak senin için yeterli olacaktır.

2. protein tozum olan optimum gold standart wheyi bitirmek üzereyim ve muscletech harcoree geçmeyi planlıyorum fakat hiçbir sitede ne şekilde kullanıldığı yazmıyor.. optimumu idamn günleri idmandan önce ve sonra 1 er ölçek alıyorduk bunun kullanımı nasıl?

2. protein tozum olan optimum gold standart wheyi bitirmek üzereyim ve muscletech harcoree geçmeyi planlıyorum fakat hiçbir sitede ne şekilde kullanıldığı yazmıyor.. optimumu idamn günleri idmandan önce ve sonra 1 er ölçek alıyorduk bunun kullanımı nasıl?

1 porsiyon 1 ölçek şeklindedir yeni seride özellikle,
sporcu geçmişinize göre günde 2 porsiyon alabilirsiniz, spordan sonra ve sabah kalkınca,
spordan önce almanıza pek lüzum yok günlük yiyeceklerinizden karşılarsınız

1 porsiyon 1 ölçek şeklindedir yeni seride özellikle,
sporcu geçmişinize göre günde 2 porsiyon alabilirsiniz, spordan sonra ve sabah kalkınca,
spordan önce almanıza pek lüzum yok günlük yiyeceklerinizden karşılarsınız

proteinlerimi iş yerinde muhafaza ediyorum bu nedenle sabah kalkınca aç karnına alma ihtimalim yok.. eve getirsem spordan sonra alma ihtimalim yok..

şuan sabah kalkar kalkmaz yoğurtlu yulaf yiyorum öğle yemeğinden 2 saat sonra optimumu alıyorum 1 saat sonra spor spordan hemen sonra tekrar optimum alıyorum

ama buna geçince ne yapacaz bilemedim şimdi?

---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:41 ----------

birde şey soracam bu üründe 1 günlük porsiyondane kadar kreatin var? artı kreatin kullanmaya gerek varmı?

arkadaşlar yenı katıldım foruma ve bılgıler ıcın cok teşekkur ederım
2 gundur neredeyse hatım ettım :)muscle tech nıtro-tech almak ıstıyorum nereden bulacagım konusunda yardım edebılırmısınız beylıkduzu cıvarında oturuyorum bıldıgınız satiş yapan yer neresıdır

hizli olduğunu iddia eden bir alışveriş sitesinde ( reklam olmasın ) bu ürün 135 lira şuan. yanında da hardline carnitif veriyorlar bedava + ücretsiz kargo

arkadaslar body sporunda 6. ayım ve artık protein tozu kullanımına baslayacagım. Fakat optimum gold standartla muscletech nitro-tech arasında kaldım.Cevremden duyduklarıma ve forumdan gorduklerıme göre nitro-techin etkisi cok daha iyi fakat 1800 gram yanı gunde 2 ölcek kullansam bile 1 ay yetmiyor optimumsa aynı fiyatlarda 5 lbs 40 gune yakın idare ediyor 2 olcek kullanılırsa. bu konuda yardım edebilirmisiniz düsünceleriniz neler?

arkadaslar body sporunda 6. ayım ve artık protein tozu kullanımına baslayacagım. Fakat optimum gold standartla muscletech nitro-tech arasında kaldım.Cevremden duyduklarıma ve forumdan gorduklerıme göre nitro-techin etkisi cok daha iyi fakat 1800 gram yanı gunde 2 ölcek kullansam bile 1 ay yetmiyor optimumsa aynı fiyatlarda 5 lbs 40 gune yakın idare ediyor 2 olcek kullanılırsa. bu konuda yardım edebilirmisiniz düsünceleriniz neler?
arkadaslar yardım edermisiniz bugun ve ya yarın sipraşi vermeyi düşünüyorum ve muscletech ant gunu 2 ant sonrası gun 1 olcek kullanmam yeterli verim gormemi saglarmı yoksa nasıl kullanmalıyım veya on gold standartmı kullanmalıyım ?

merhaba arkadaşlar
2 aydır spor salonuna gidiyorum. bu sure içinde inkospor X-Treme L-Carnitine liquid(antraman oncesi bı olcek) ve Ultımate Nutrıtıon CLA(sabahları ac karna 2 adet) kullandım ve kullanmayada devam edıyorum. boy:1.72 kılo:79 benım sorunum bel kısmında onu cozmeye calısıorum. ama ustten hacım kaybetmek ıstemıorum..yanında da MuscleTech Nitro Tech Hardcore Pro almayı dusunuyorum. sizce daha fazla kılo mu yapar??? yoksa kasa cevrımınde faydalımı olur??? almalımıyım ? tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.. tesekkur ederım..

arkadaslar yardım edermisiniz bugun ve ya yarın sipraşi vermeyi düşünüyorum ve muscletech ant gunu 2 ant sonrası gun 1 olcek kullanmam yeterli verim gormemi saglarmı yoksa nasıl kullanmalıyım veya on gold standartmı kullanmalıyım ?

Selam;

Optimumda Gold ve Nitrotech ikiside iyi ürünler
Optimumda fazladan glutamine Nitrotechte ufak no etkisi ve creatine alırsın illa ikisinde birini seç dersen ben nitro-tech i seçerdim .

Spordan önce kullanmak yerine spor sonrasında 1 servis
Off gününde sabah kalktığında 1 servis alman yeterli olacaktır

Merhabalar.
Nitrotech harcore aldım bugün elime ulaştı. Bir sorum var, kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.
shakerda ne kadar çalkalarsam çalkalıyım karışımın içinde küçük beyaz tanecikler kaldığını gördüm. (Çok fazla değil)
sizce bu bir sorun mu ? siz kullanırken böyle bi durumla karşılaştınız mı ?

Merhabalar.
Nitrotech harcore aldım bugün elime ulaştı. Bir sorum var, kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.
shakerda ne kadar çalkalarsam çalkalıyım karışımın içinde küçük beyaz tanecikler kaldığını gördüm. (Çok fazla değil)
sizce bu bir sorun mu ? siz kullanırken böyle bi durumla karşılaştınız mı ?

Onlar protein tozunun icindeki creatin aldıgın ürün complex bi ürün oldugundan icinde creatinde mevcut oda beyaz toz gibi dibe cöküyo calkalamanla alakalı bi sorn degil istedigin kadar calkala zaten onlar gitmicektir bi sıkıntı yok gönül rahatlıgıyla kullan thums:

arkadaşlar ben 2 aydr çalışıyorum beslenmeme dinlenmeme dikkat ediyorum geçen ay 908gr'lık muscletech whey protein kullandım bi dahada kullanmadım şimdi aklımda bu ürün var fakat benim şöyle bi sorum var bu üründe asit oranı fazla bu ürün benim gibi yeni başlayan birine fazla gelirmi?

.

arkadaşlar iyi günler benim kalbim çok hızlı güçlü atar yani ben öyle hissederim doktr ritim bozukluğu olabilceğini dusunde ritim bozukluğu hapı verdi ben nitro tech kullandım çokta memnundum doktor böyle söyleyince bıraktım ama spora devam etmemi söyledi doktor bende ediyorum haliyle kas büyümem durdu proteini bırakınca ben içmek istiyorum sizce sakıncalı olur mu kalple ilgili Bi büyük sıkıntım yok kullanmamda Bi sakınca olur mu ? İlgilenen arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi günler :)

Bu gün Nitro- Tech in yeni versiyonunu aldım yeni çıkmış , bunun bi servisinde 30 gr protein var. Diğerinde 24 dü yanılmıyorsam , içinde yine
creatin (3gr),
alanine(2gr),
glycine (1gr),
taurine(1 gr)
enzim(100mg).
Ürün üski versiyondan ne kadar farklıdır bilmiyorum ama iyi bir içeriğe sahip umarım etkisini görürüm. Ayrıca ürün çok köpürüyor bu bi dez avantaj.

arkadaşlar iyi günler benim kalbim çok hızlı güçlü atar yani ben öyle hissederim doktr ritim bozukluğu olabilceğini dusunde ritim bozukluğu hapı verdi ben nitro tech kullandım çokta memnundum doktor böyle söyleyince bıraktım ama spora devam etmemi söyledi doktor bende ediyorum haliyle kas büyümem durdu proteini bırakınca ben içmek istiyorum sizce sakıncalı olur mu kalple ilgili Bi büyük sıkıntım yok kullanmamda Bi sakınca olur mu ? İlgilenen arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi günler :)

Doktor bırakmanı söylemiş, bize laf düşmez:)

• Like
Reactions: uzk
Back
Yukarı