Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
anladım, teşekkür ederim.
peki antreman yapmadığım günler içmem gerekiyor mu ve içmem gerekiyorsa ne kadar içmeliyim.
ilk defa kullanıyorumda.

anladım, teşekkür ederim.
peki antreman yapmadığım günler içmem gerekiyor mu ve içmem gerekiyorsa ne kadar içmeliyim.
ilk defa kullanıyorumda.

Antreman günleri sabah kalkınca 1 ölçek, antreman sonrası 1 ölçek
Off günlerde sabah kalkınca 1 ölçek yeterli şu an için fazlasına gerek yok.

Hocam bir soru sormak istiyorum .Sizce yazdığım proteinlerden hangisi gerçekten iyidir.Hangisini tavsiye edersiniz? Muscle Milk - Platinum Hydro Builder - Muscle Pharm Assault

arkadaşlar bende nitro alıcam yarın büyük ihtimalle ******te enucuzunu orda buldum hemde hediyeli o site güvenlimi farmatekin yetkilisi gözüküyor . Ayrıca hepsiburadada satılıyor ordan alan varmı ?

urunun ıcerıgındekı nox kokenlı maddelerın antreman esnasında max etkı gostermesı ıcın , mumkun mertebe antremandan 2 saat once alınmasını tavsıye ederım , antreman dan yaklasık 30 dk once alınacak bır proteın maddesının antreman esnasında kanı mıdede toplayacagını unutmamak gerek. antreman sonrası ıcınse antreman bıttıkten hemen sonra alınmalı , ve antremandan sonra 1.5 saat lık bır perıyot sonrası 1 olcek daha alırsanız bu urunde maksımum etkıyı alırsınız. Gece yatarken bu tıp bır urunu almanız urunu zıyan etmenıze sebep verebılır . Caseın tarzı yada komplex bır proteın tozu alın bsn gasparı tarzı probıotıc tarzı bırsey , urune gelınce bu urun gercekten sonuna kadar hakedıor verılen parayı cunku komplex bır urun hersey var ıcınde burda bırkac sayfa once yazılan bır yorum da bu urunu kullanıp kan tahlılı yaptıran bırının kanında uyusturucu cıkması gercekten sacmalık :) saglık bakanlıgı onaylı urunler bunlar .... en ıyı sı varken macera aramayınnnn

hydrobuilder bir yana ötekiler bir yana

hydrobuilder'in içersindeki creatin + bcaa + aminacid+protein ne ararsan var
hydrobuilder kullanan birinin creatin veya amino acid almasına gerek yok. içersinde hepsi mevcut.
yalnız hydrobuilder'ı 3 hafta kullanıp 3 hafta ara vermek lazım. malum creatin sürekli kullanılmaz. 5gr creapure gayet yeterli.

nitrotech'te içersinde creatin ve bcaa içeriyor.

Hocam bir soru sormak istiyorum .Sizce yazdığım proteinlerden hangisi gerçekten iyidir.Hangisini tavsiye edersiniz? Muscle Milk - Platinum Hydro Builder - Muscle Pharm Assault

güzel bir kür...

selam arkadaşlar ben nitro tech manyağı oldum artık bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we gaayeet memnunum etkisine hayranım eskiden sadece creatine we nitro tech alırdım ama 1 ay önce sağlam bir dietle beraber on günlerde sabah kalkınca yarım ölcek nitro-tech ve mhp glutamine-sr sonra kahvaltı 10 gibi ara öğün ufak atıştırmalık sonra 12 de öğle yemeği 3 gibi yine ufak bi atıştırmalık 5 te bi yemek 2 saat sonra 1 ölçek nitro-tech ,mhp glutamine-sr ve amino fx 8 de antrenman antrenmandan sonra hemen nitro-tech,optimum kazein mhp glutamine-sr karışımı üstüne cell-tech 22:30 da bi yemek 12-1 arası yatış yatarkende optimum kazein ve mhp glutamine-sr karışımı ve 3 ana öğünle beraber ultimate nutrion glucozamine... off günlerde ise sabah kalkınca nitro-tech glutamine karışımı kahvaltı üstüne cell-tech 10 da ara öğn 12 öğle yemeği üstüne amino fx 3 te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yatarken kazein glutamine karışımı ve aynı şekilde 3 ana öğünde glucozamine... ve etki çok tatmin edici... :)thums:arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm sizinde görüşleriniz warsa memnun olurum saygılarr...bench_O

[/COLOR]
kullanan arkadaşlar kullanımı bittikten sonra hacim kaybediliği doğrumudur bu konuda açıklama yapabilirmisiniz ?

arkadaşım sen ürün bittikten sonra yemene içmene dikkat etmez kaslarını aç bırakırsan tabikii sadece bunda deil her üründe hacim kaybedersin kii şöle bişiy söliyim zatenn üründen gerçek fayda sağlayabilmen içinn bence 2 büyük kutu bitirmen lazım ve yemene içmenede dikkat etmelisin unutmayalımki supplement ler takviyedir tek başına etkileri istendiği gibi sonuç wermez;) we ben dediğim gibi bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we çok memnunum sanada şiddetle tawsiye ediyorum saygılar..;)

Son düzenleme:
bu 3 hafta kullan 3 hafta bırak meselesi kafamı karıştırdı.creatin den dolayı bu durum böyle tamam ama genel yorumlara bakınca 3 hafta kullanıp 3 hafta bıraktım diyenlerin sayısı çok az.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu 3 hafta kullan 3 hafta bırak meselesi kafamı karıştırdı.creatin den dolayı bu durum böyle tamam ama genel yorumlara bakınca 3 hafta kullanıp 3 hafta bıraktım diyenlerin sayısı çok az.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
problem yokk hatta yanında benim gibi creatine takviyeside alabilirsin 10 numara oluoo ben hem nitro-tech hemde cell-tech kullanıorm bi problem olsa 8 hafta kullanın demez herhalde adamlar ara werin derler zararı olsa bence hiiiiç bi problem yok... saygılar...;)
bench_O

problem yokk hatta yanında benim gibi creatine takviyeside alabilirsin 10 numara oluoo ben hem nitro-tech hemde cell-tech kullanıorm bi problem olsa 8 hafta kullanın demez herhalde adamlar ara werin derler zararı olsa bence hiiiiç bi problem yok... saygılar...;)
bench_O

ilginiz için teşekkürederim bende alıp kullanacam en kısa zamanda

selam arkadaşlar ben nitro tech manyağı oldum artık bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we gaayeet memnunum etkisine hayranım eskiden sadece creatine we nitro tech alırdım ama 1 ay önce sağlam bir dietle beraber on günlerde sabah kalkınca yarım ölcek nitro-tech ve mhp glutamine-sr sonra kahvaltı 10 gibi ara öğün ufak atıştırmalık sonra 12 de öğle yemeği 3 gibi yine ufak bi atıştırmalık 5 te bi yemek 2 saat sonra 1 ölçek nitro-tech ,mhp glutamine-sr ve amino fx 8 de antrenman antrenmandan sonra hemen nitro-tech,optimum kazein mhp glutamine-sr karışımı üstüne cell-tech 22:30 da bi yemek 12-1 arası yatış yatarkende optimum kazein ve mhp glutamine-sr karışımı ve 3 ana öğünle beraber ultimate nutrion glucozamine... off günlerde ise sabah kalkınca nitro-tech glutamine karışımı kahvaltı üstüne cell-tech 10 da ara öğn 12 öğle yemeği üstüne amino fx 3 te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yatarken kazein glutamine karışımı ve aynı şekilde 3 ana öğünde glucozamine... ve etki çok tatmin edici... :)thums:arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm sizinde görüşleriniz warsa memnun olurum saygılarr...bench_O

Bildiğim kadarıyla glutamine sr 12 saat vücutta kalıyor günde 3 kere kullanmanıza gerek yok

Back
Yukarı