Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Yaklaşık 1 senedir spor yapmıyorum 1.70 boy 54 kg şu an vücudum güzel ama ince, yağ oranım falan iyi karın kaslarım yerinde daha önceden hiç protein tozu kullanmadım (tamamen yumurta,tavuk makarna vs.) Araştırmalarıma göre nitro aralarında en iyisi. Benim amacım biraz hacimlenmek, büyümek ama yağlanmadan, yağlansam da çok az karın kaslarım gitmeyecek şekilde.. Zaten vücudum çok yağ tutmuyor sorun olacağını düşünmüyorum az bir yağlanma yapacaksa.. Sabah ve antreman sonrası kullanmayı düşünüyorum. Sabah bir problem yokta akşam ben spordan hemen sonra evde yemeğe asılıyorum, spor sonrası kullanıp evde yemek yesem bir problem olmaz sanırım? Ev salon arası 100 mt. bile yok yani zamanı düşünün. Bir de neyli önerirsiniz tahammül edilecek şekilde?

Yaklaşık 1 senedir spor yapmıyorum 1.70 boy 54 kg şu an vücudum güzel ama ince, yağ oranım falan iyi karın kaslarım yerinde daha önceden hiç protein tozu kullanmadım (tamamen yumurta,tavuk makarna vs.) Araştırmalarıma göre nitro aralarında en iyisi. Benim amacım biraz hacimlenmek, büyümek ama yağlanmadan, yağlansam da çok az karın kaslarım gitmeyecek şekilde.. Zaten vücudum çok yağ tutmuyor sorun olacağını düşünmüyorum az bir yağlanma yapacaksa.. Sabah ve antreman sonrası kullanmayı düşünüyorum. Sabah bir problem yokta akşam ben spordan hemen sonra evde yemeğe asılıyorum, spor sonrası kullanıp evde yemek yesem bir problem olmaz sanırım? Ev salon arası 100 mt. bile yok yani zamanı düşünün. Bir de neyli önerirsiniz tahammül edilecek şekilde?

Once tekrar spora baslayin.Biraz toparladiktan sonra urunu kullanmayi dusunun.

Antreman sonrasi alirsaniz aldiktan 1 saat sonra yemek yersiniz bir problem olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Once tekrar sora baslayin.Biraz toparladiktan sonra urunu kullanmayi dusunun.

ANtreman sonrasi alirsaniz aldiktan 1 saat sonra yemek yersiniz bir problem olmaz.

Spora başladım 2.haftam bitiyo ay başı almayı düşünüyorum antremandan sonra 1 saat dayanabilir miyim bilmiyorum ama teşekkürler :)

Çikolatalısını kullanmıştım, muzlu sipariş ettim. Daha önce kullanan varsa yorum yapabilir mi? 2 kutu üstüste çikolata aromalı protein tozu kullanınca baymıştı, değişiklik yaptım :)

:p

Arkadaşlar Optimum Nutrition Gold StandardWhey Protein aldım 160 TL ye fakat şimdi orjinal mi değil mi bilmek istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ?

Öncelikle Bu %100 yazan kısmında aynı kendi yeşil renginden bir yapıştırma var konuyu açarken farkettim yani farkedilmiyor gibi GOLD STANDARD WHEY yazıyor %100 görünmüyo ve şunu şimdi tekrar farkettim bütün paketin yazısının üzerine yapıştırılmış acaba disbilitör mü yapıştırmıştır normalde çünkü Türkçe destek veren sitesi bile yok hani disbilatör yapıştırmıştır.neyse kapağında siyah bir jelatinle çevrilmiş yani açıldığı belli olsun diye kapağın çevresinde olurya.Arkasındada Türkçe açıklamalar var ve sanırım http://www.******.com/ adresinden verilmiş sipariş sizden cevap bekliyorum

Ayrıca ikinci ürün almayı düşünüyorum yani bittiğinde kullanıcam gene bu mu yoksa nitro-tech mi kullanmalıyım ?

en iyi kullanimi kahvaltidan sonra sutle antremandan sonra su ile ve tabiki saglam beslenme programi ile %100 verim almak mumkun herkeze tavsiye ederim.

ben sürekli nitro kullanan birisiyim harika sonuçlar aldım etkisi muazzam ve tavsiye ederim, lakin deneme amaçlı premium whey aldım bugun, okumakla olmuyor yaşamak lazım farkı görmek için, bi deneyeyim bakalım,

Arkadaşlar Optimum Nutrition Gold StandardWhey Protein aldım 160 TL ye fakat şimdi orjinal mi değil mi bilmek istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ?

Öncelikle Bu %100 yazan kısmında aynı kendi yeşil renginden bir yapıştırma var konuyu açarken farkettim yani farkedilmiyor gibi GOLD STANDARD WHEY yazıyor %100 görünmüyo ve şunu şimdi tekrar farkettim bütün paketin yazısının üzerine yapıştırılmış acaba disbilitör mü yapıştırmıştır normalde çünkü Türkçe destek veren sitesi bile yok hani disbilatör yapıştırmıştır.neyse kapağında siyah bir jelatinle çevrilmiş yani açıldığı belli olsun diye kapağın çevresinde olurya.Arkasındada Türkçe açıklamalar var ve sanırım http://www.******.com/ adresinden verilmiş sipariş sizden cevap bekliyorum

Ayrıca ikinci ürün almayı düşünüyorum yani bittiğinde kullanıcam gene bu mu yoksa nitro-tech mi kullanmalıyım ?
Selam,
Dedigin gibi distributor yapistirmistir.
Bilinen bir siteden almissin, zaten distributor getiriyor, urun orijinaldir rahat ol. Ama bundan sonra cesitli yerlerden alacagin urunler icin soyluyorum, markanin websitesine girip urun kutusunda yazan lot number'i destek hattina teyit ettirebilirsin. Kisa surede cevap veriyolar ve senin de icin rahatliyor. Gerci birebir urunu kopyalayan adam lot number'ı da kopyalar dıye dusunuyorum da neyse dumbelllls

Bence 2. Urunu simdi siparis etme, nıtrotechi dene begenırsen devam edersın.

Ben de denemek ıcın sabırsızlanıyorum nitrotechi..

arkadaşlar ben ilk olarak nitrotech kullanmaya başladım ama deterjan gibi köpürmesinden nefret ediyorum açıkçası. ne diye muzlusunu aldım bilmiyorum ve tadı rezalet, nefes almadan içmeye çalışıyorum genelde. ayrıca içindeki creatine ilavesinin de bir faydasını göremedim antremanlarda, yine de hacim ve kütle artışı açısından başarılı buldum ürünü kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu köpürme olayı beni çok rahatsız ediyor, shaker ımı durularken sanki içinde deterjan varmışçasına köpük çıkıyor. ne almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar Bütçe bakımından Optimum mu Yoksa Nitro Tech mi uygun ?
bana Gnc deki calısan antremanlardan sonra 1 ölçek alcaksın dedi 75 kere kullanım yani 5 lbs 160tl
Nitro Tech de bu olay ne oluyor yardımcı olurmusunuz

Nitro Tech de antremanlardan sonra 1 ölçek demi ? yoksa antremanlardan öncede 1 ölçek alıncak mı ? Ozaman herhalde çok pahalıya gelir

o senin spor geçmişine,beslenmene ve maddi imkanına göre değişir. önce ve sonra alırsan hacim kazanman daha kolay olur ama baya kısa sürede biter. kaç aydır spor yapıyosun ve beslenmen nasıl

o senin spor geçmişine,beslenmene ve maddi imkanına göre değişir. önce ve sonra alırsan hacim kazanman daha kolay olur ama baya kısa sürede biter. kaç aydır spor yapıyosun ve beslenmen nasıl

4 ay oldu
Aslında çok ağır yapmıyorum Aşırı derecede de kaslanmak istemiyorum sadece Görünüş itibariyle güzel gözükmek için O zaman antremanlarımdan sonra 1 ölçek yeterli herhalde bana?

Beslenmem Şükür yeterli et iyi şekilde besleniyorum

Son düzenleme:
4 ay oldu
Aslında çok ağır yapmıyorum Aşırı derecede de kaslanmak istemiyorum sadece Görünüş itibariyle güzel gözükmek için O zaman antremanlarımdan sonra 1 ölçek yeterli herhalde bana?

Beslenmem Şükür yeterli et iyi şekilde besleniyorum

herkes genelde öyle başlıyo fit olsam yeter diye sonradan büyümek istiyolar :D ozaman ant öncesi içme sen ant dan hemen sonra soyunmadan duşa girmeden direk proteini iç içtikten 1-1.30 saat sonra yemegini ye karbonhidrat ve protein agırlıklı bi yemek olsun. karbonhidrat olmadan büyüyemezsın.

herkes genelde öyle başlıyo fit olsam yeter diye sonradan büyümek istiyolar :D ozaman ant öncesi içme sen ant dan hemen sonra soyunmadan duşa girmeden direk proteini iç içtikten 1-1.30 saat sonra yemegini ye karbonhidrat ve protein agırlıklı bi yemek olsun. karbonhidrat olmadan büyüyemezsın.

Kardeşim ya son birşey sorcam :) Aslında proteini evde alıyorum Antremandan çıkıp hemen eve gidip içmem 4 yada 5 dk mı alıyor Sence bu bile fazla mı ?
Yane Salona mı getireyim sence Tozumu sütü felam :)

Cevapların için teşekkürler bu arada.

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı