Ya birçok sağlam üründen sonra böyle şeyler çıkar bilirsin. İçinde bu varmış şu varmış diye. Ben inanmıyorum açıkçası sonuçta ABD'den geliyor bunlar ve testlere, kontrollere tabi tutuluyordur bence. Üstelik TR'ye girerken de sağlık bakanlığının onayıyla giriyor.B Ben bişey sormak istiyorum bilgili olan arkadaşlara.. Muscletech in icerisinde hormon varmıs diğer proteinlerden ayıran özelliği olarak.. bu doğru mu gerçekten hormon içeriyormu.. içermiyorsa nasıl oluyorda diğer proteinlere nazaran daha çok geliştiriyor ?
sağlık bakanlığı onaylamıyor tarım ve köyişleri bakanlığı onaylıyor eğer sağlık bakanlığı baksa bu supplementlere piyasada sadece bipro kalır..Üstelik TR'ye girerken de sağlık bakanlığının onayıyla giriyor.
sağlık bakanlığı onaylamıyor tarım ve köyişleri bakanlığı onaylıyor eğer sağlık bakanlığı baksa bu supplementlere piyasada sadece bipro kalır..
Bu ürünün 4lbs'liğini 185TL'ye buldum internette. Acaba güvenilir midir, paket geldiğinde sahte olmadığını nasıl anlarım?
Vazgecmicegim tek supplement.Bu spora basladigimdan beri kullaniyorum.Cok basarili bir urun ama ne yazikki turkiyede bulmak veya getirtmek cok zor ve pahali ama genede buna deger diye dusunuyorum![]()
yurtdışında olanlar için hiç sıkıntı olmuyor . Güzel bir tadı var ve ucuz bir ürün. Bu ürünü şu an kullanıyorum ve memnunum.thums:
Not: 2lbs 55TL 4Lbs 97TL
4 kutu kadar kullandım.faydasını gördüm evet kullandığım dönemde antremanlarım daha dinamik geçiyordu içindeki creatine kaynaklı sanırım.Yine kullandığım dönemde adalem daha canlı daha dolu ve biraz daha büyük görünüyordu. Su toplama olayı sanırım daha sonra biraz gerileme oldu tabi. İyi ürün fiyatı biraz pahalı ama kesinlike şu kanıya vardım mucizevi ve o paraya alınacak bir ürün değil. 4 kutudan sonra bunu söylüyorum.Çok fazla şişiriyo kendisini bu marka...
Optimum whey yanında kombinasyon yaparak kullanmaya karar verdim.Bunlar benim görüş ve önerilerim.
bende nitro-tech hardcore pro 4lbs cikolata milkshake aldım. Daha öncesinde optimum çikolatalı kullandım ve elimde halen gaspari myofusion var. nitro-tech i ilk içtiğimde (1 ölçek) diğer proteinlere göre çok fazla şekerli geldi. Gerçekten bu kadar şekerli mi ?
nitrotech çilekli aldım tadını cok beğendim aynı çilekli milkshake almak isteyenler korkmasınlar zevkle içersiniz yani..