Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
ya ben sabahları yumurta yiyorum bolca. sonra 1-2 saat gectikten sonra idmana gitmeden içiyorum. aksamları da tavuk yiyorumm. bu sekilde bakalım yeni basladım bu programa. nasıl olucak...

kesinlikle yeterli olacaktır.tabi ne kadar tavuk yediğin önemli.ne kadar protein aldığını kendin hesaplamalısın ve ona göre supplement kullanmalısın.nitro daha öncedende dediğim gibi mucize bir ürün değil.bence optimumla arasında fark yok denecek kadar az.hatta optimum çok daha lezzetli ve sindirimi kolay.nitro muscle-tech tarafından çok iyi pazarlanmış,reklamı şampiyonlarla desteklenmiş bir ürün o kadar.

Bencede Nitrotechin kokusu ve tadi cok kotu bana gore optimuma kiyaslayinca , ben sadece 2 olcek kullaniyorum sabah ve antreman sonrasi , herhangi bir fark hissetmedim kendi adima :o 6 olcek kullaninmista vs , 6 olcek kullanaya ne miden el verir nede iman gucun yeter :lol:

evet arkadaşalar son yorumlar güzel olmuş benim de şöyle bir tavsiyem olacak ..sürekli kullanmayacaksanız benim gibi bir kutu bir ara deniyim diyorsanız ya da ara ara..o dönemde kullandığınız ağırlıkları biraz daha artırıyorsunuz yalnız kas kütleniz gerçekte bu ağırlığı kaldırırken gelişecek yada daha profesyoneller kadar sınırları zorlayacak seviyedemi?(tabii herkez için konuşmuyorum) değilse eğer kutu bittiğinde eski ağırlıklara dönme ihtimalinin yanında birde kullandığınız dönemde dumbell curl yaparken örneğin boş yere omuz çalıştırdığınızı farkediyorsanız.
yani nitro nun gazına gelip nizamı çalışmayı aştınız bu sefer olumsuz etkilenme ihtimali var ;) tabi kütle ekleme ihtimali de ..
kolay gelsin

yalnız söyle bi durum oldugu da asikar, protein tozu olarak sonucta hiçbi üründen inanlımaz performans beklememek gerekli en nihayetinde bir nevi besin takviyesi yani düzenli ve dogru calısma olmadan hiçbirinin bi faydası olmıycaktır...
ancak sundan eminim nitro tech içip girdiğim idmanlardan kesinlikle daha verim alıyorum. yani bu içindeki diğer suplementlerden olabilir bilmiyorum ama normalde yoruldugumdan daha az yoruluyorum ve idman öncesi de kendimi daha hazır hissediyorum idmana

proteinin az olusundan filan yakınmıs bazı arkadaslar ama bildiim kadarıyla 30 grmlık ölcekte en fazla 24 gr protein oluyo zaten en cok yüzdeye sahip protein tozlarında bile
bence 4 gram gözden cıkarılabilir en azından ürününün üzerinde yazılana göre kaca cok cok daha hızlı karısan dolayısı ile faydası diğer ürünlere nazaran daha fazla olucak bi ürün...
son olarakta bence sadece protein tozundan bişi beklenmemeli protein tozu alıyorum üstelik en pahalısı nitro tech alıyorum artık daa napıyım mnatıgı yanlıs olur en nihayetinde bu da protein tozu...

yalnız söyle bi durum oldugu da asikar, protein tozu olarak sonucta hiçbi üründen inanlımaz performans beklememek gerekli en nihayetinde bir nevi besin takviyesi yani düzenli ve dogru calısma olmadan hiçbirinin bi faydası olmıycaktır...
Ancak sundan eminim nitro tech içip girdiğim idmanlardan kesinlikle daha verim alıyorum. Yani bu içindeki diğer suplementlerden olabilir bilmiyorum ama normalde yoruldugumdan daha az yoruluyorum ve idman öncesi de kendimi daha hazır hissediyorum idmana

proteinin az olusundan filan yakınmıs bazı arkadaslar ama bildiim kadarıyla 30 grmlık ölcekte en fazla 24 gr protein oluyo zaten en cok yüzdeye sahip protein tozlarında bile
bence 4 gram gözden cıkarılabilir en azından ürününün üzerinde yazılana göre kaca cok cok daha hızlı karısan dolayısı ile faydası diğer ürünlere nazaran daha fazla olucak bi ürün...
Son olarakta bence sadece protein tozundan bişi beklenmemeli protein tozu alıyorum üstelik en pahalısı nitro tech alıyorum artık daa napıyım mnatıgı yanlıs olur en nihayetinde bu da protein tozu...

benimde demek istediğim bu.protein tozundan mucize beklememek lazim.bununla doğru orantili olarak nitro-tech diye hemen mucize beklemek hayalcilik.sonuçta bu bir protein tozu ve bu proteine bu kadar para vermek bence gereksiz.elindeki parayi çeşitli supplementlere yaymak çok daha mantikli bana göre.

Bence nitrotechden alana kadar optimum + creatine kombinasyonu cok daha iyi sonuc verecektir dusuncesindeyim ... sizi bilmem ama bu nitrotech hic de oyle gozumde buyuttugum gibi degilmis , kilolarda ciddi bisi hissetmedim hatta sanki optimumda cok daha iyiydi gibi geldi ...

bu ürünü şu an 1.8 kg 160 tl ye izmirde bulurum. Ben de bu üründen 2 ay önce kullanmaya başladım. özellikle güç bakımından baya verim aldım, hem de tek başına kullanmama rağmen... gerçekten güzel ürün;)

105 kilodan 85 kiloya düştüm bu düşüş içinde kas kayıblarım çok fazla oldu şimdi onları toparlamaya çalışıyorum. Diet ile birlikte bol bol cardio ve yanında L-carnitine kullandım. 6 Ay içinde 19-20 kilo verdim. Şimdi ki amacım hala yağlarım var onları eritmek ama eritirken kaslarıda kaybetmek istemiyorum o yüzden protein tozu kullanmayı düşünüyorum herkes tek söylediği marka ve model muscletech nitrotech... Bunu almayı düşünüyorum yanında L-carnitine devam edeceğim ama ilave bişey daha kullanmam lazım bu BCAA olabilir diye düşünüyorum veya başka bişey, Nitrotech in yanında ne kullanmalıyım ? 6-8 aylık dönem içinde kaslarımı büyütmek yağlarımı yakmak istiyorum. Bu konuda siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler..

protein tozu kullanacaksan gerçekten muscletech ürünleri bir numara. piyasada bir çok yağ yakıcı mevcut fakat ben yağ yakımında efedrin kadar etkili bir ilaç görmedim. astım hastalarına verilen nefes açıcı özelliği de olan bu hap şu an piyasada bulunmuyor ama özellikle efedrin+bebe aspirini+kafein üçlemesiyle çok iyi sonuçlar aldım yağ yakımı ve enerji patlaması yönünden. Bunu bir tavsiye olarak alma, ben sadece kendi uyguladığım yönetmi paylaştım gogobeach. ama tavsiyye istiosan kesinlikle nitro tech kullan;)

efedrine gerek yok efedrin çok tehlikeli bir ilaçtır kullandığında bişi anlamasın ama kalbe inanılmaz zararı var. Nitro-tech, bi tanede multivitamin al yanına diğer her şeyi beslenme ile hallet bol lif al, Yağ yakımına etkisi olan yiyecekleri araştır. Eğer illa yağ yakıcı kullanmak istiyorsan. lipo6x blac, hydroxcut x, hot-rox, mhp dren.... bunlarda birini seçebilirsin ama gerek yok iyi bir beslenme ile haftada 1-2 kilo rahat veririsin. öenmli olan Beslenme+cardio dinlenme genelde söylenmez ama bulk dönemimde ne kadar öenmliyse bu dönemde de önemlidir. Kas yıkımı yaşamak istemiyorsan dinlenmene de özen göstermelisin. ;)

4 kutu almıstım.Kullanımı günde 2 şer ölçek ve 3 kez..Bırakın 2 yi günde 1 ölçek içemedim.Böyle iğrenç bir tat olamaz.Her içtiğimde kusucam gibi geliyordu.Tad olarak cookiesti.

Ürünü uzun zamandır takip ediyorum bende..Beğenen, faydasını gören arkadasların sayısı, memnun kalmayanlardan çok çok fazla gibi gözüküyor..Bu ürünü şuan yurt dışında olan arkadasımdan getirmesini isteyeceğim..Kafamdaki bir kac soru ise şu;

1- BB yi sadece 3-4 ay yaptım(hiç birsey kullanmadan) ve abartı olmayacak şekilde güzel sonuclar aldım(öncesinde uzun yıllar spor geçmişim vardı..buz hokeyi vs.vs.)
6 ay öncesi BB yapanların kullanmaları önerilmiyor supplement, peki bu her insan için, her anatomi için söylenebilirmi?

2- Bu ürünü alıp, kış dönemi boyunca yüklenmeyi düşünüyorum..Söylendiği kadar yağ oranında artış olurmu vücutta ?

Konu hakkında bilgiye sahip arkadaslar yardımcı olursa sevinirim, TEŞEKKÜRLER..

Bu urun hakkinda benim goruslerim cok pozitifti ama yabaci forumlarda bu kadar populer degil bu urun. Insanlar bu urun yerine optimum ve nox kombinelerinden fiyat/performans orani anlaminda daha cok verim aldiklarini soyluyorlar.

Ürünü uzun zamandır takip ediyorum bende..Beğenen, faydasını gören arkadasların sayısı, memnun kalmayanlardan çok çok fazla gibi gözüküyor..Bu ürünü şuan yurt dışında olan arkadasımdan getirmesini isteyeceğim..Kafamdaki bir kac soru ise şu;

1- BB yi sadece 3-4 ay yaptım(hiç birsey kullanmadan) ve abartı olmayacak şekilde güzel sonuclar aldım(öncesinde uzun yıllar spor geçmişim vardı..buz hokeyi vs.vs.)
6 ay öncesi BB yapanların kullanmaları önerilmiyor supplement, peki bu her insan için, her anatomi için söylenebilirmi?

2- Bu ürünü alıp, kış dönemi boyunca yüklenmeyi düşünüyorum..Söylendiği kadar yağ oranında artış olurmu vücutta ?

Konu hakkında bilgiye sahip arkadaslar yardımcı olursa sevinirim, TEŞEKKÜRLER..
yağ oranı artışında kastın nitro-tech ise öyle bir şey olmaz protein tozu öyle bir peoblem yaratmaz o senin normal öğünlerde aldığın besin değerleriyle alakalıdır. Haata ben bu ürünü diyet ve cardio ile kombine ettim ve çok iyi sonuşlar aldım. İyi bir beslenme planı, çalışma ve nitro-tech ile yağsız kas artışını destekleyebilirsi forumdaki beslenme planlarını incelemeni öneririm.thums:

yağ oranı artışında kastın nitro-tech ise öyle bir şey olmaz protein tozu öyle bir peoblem yaratmaz o senin normal öğünlerde aldığın besin değerleriyle alakalıdır. Haata ben bu ürünü diyet ve cardio ile kombine ettim ve çok iyi sonuşlar aldım. İyi bir beslenme planı, çalışma ve nitro-tech ile yağsız kas artışını destekleyebilirsi forumdaki beslenme planlarını incelemeni öneririm.thums:

Teşekkürler..

1. soruya cevap olarak ?

Şöyle bir örnek vereyim salona biri başladı mart gibi daha öne vg yapmamış hiç. Çok zayıftı zaten. Ben 5.senemi doldurdum. Adam ben dahil birçok kişiyi geçti. İlk başladığında 30cm lik kollar ile barbell curl u nizami olarak 20 + 20 + 20(bar) şekline 8 nizami yapıyordu!! Şu an ise yine zayıf, parçalı ama seated dambıll press de 45 kiloluk dambıl ile çalışıyor. Görseniz fizik kurallarına aykırı bir adam. Şu anda supplement almıyormuş ileride alacakmış. Neyse özete gelince bu tip bir adam için 3 ay erken değil adam dünyaya gelirken alt yapı hazır gelmiş. Ama normal gelişim süreci gösteren kişiler için ilk 6 ayda alınan supplement bir etki yapamadan vücuttan atılıp gider deniyordu yani vücut supplemente ihtiyaç duyduğunun farkında olmazmış henüz. Bence ilk etapta nitro gibi üst seviye bir ürün için erken hiç değilse daha basit bir whey ile başlayabilirsiniz. Ama maddi açıdan sorun yok ben bunu sürekli kullanabilirim diyorsanız ki 1 ayda 2 kutu dayanmaz, yine de bence biraz erken derim.

• Like
Reactions: R/T
o kısmıda biraz tuzlu evet, 3 öğün 2 şer porsiyon + off günlerin sabahında da alınıcak sanırım..

Şöyle bir örnek vereyim salona biri başladı mart gibi daha öne vg yapmamış hiç. Çok zayıftı zaten. Ben 5.senemi doldurdum. Adam ben dahil birçok kişiyi geçti. İlk başladığında 30cm lik kollar ile barbell curl u nizami olarak 20 + 20 + 20(bar) şekline 8 nizami yapıyordu!! Şu an ise yine zayıf, parçalı ama seated dambıll press de 45 kiloluk dambıl ile çalışıyor. Görseniz fizik kurallarına aykırı bir adam. Şu anda supplement almıyormuş ileride alacakmış. Neyse özete gelince bu tip bir adam için 3 ay erken değil adam dünyaya gelirken alt yapı hazır gelmiş. Ama normal gelişim süreci gösteren kişiler için ilk 6 ayda alınan supplement bir etki yapamadan vücuttan atılıp gider deniyordu yani vücut supplemente ihtiyaç duyduğunun farkında olmazmış henüz. Bence ilk etapta nitro gibi üst seviye bir ürün için erken hiç değilse daha basit bir whey ile başlayabilirsiniz. Ama maddi açıdan sorun yok ben bunu sürekli kullanabilirim diyorsanız ki 1 ayda 2 kutu dayanmaz, yine de bence biraz erken derim.

Ömür boyu supplemetlere gerek duymadan da kas gelişimi yapabilirsin yavaş veya hızlı ama gelişim olur. Şöyle düşünün vücudunuz şımarık bir köpek siz antrenmanda bu köpeği kudurtuyorsunuz, bu köpek aç ve kudurmuş oluyor böylesine kudurmuş ve aç bir vücut proteinin azına çoğuna veya markasına bakmaz içeri giren her besinden alabildiğini alır. Yani sen sağlam antrenman yapıyorsan yeterli dinlenip yeterli besleniyorsan gelişim olur. Supplemetlerle daha hızlı olabilir ama bu isteğe bağlıdır. Son yaptığım bulk döneminde bunu daha iyi anladım, ki bir sürü gerek olmayan supplemet kullandım, protein bakımında pek yeterli beslenmiyordum ama sonuç yine tatmin edici oldu bunu çok iyi antrenman yapmama bağlıyorum. Yani supplementler gereklimi? değilmi? erkenmi? diye endişelenmenize gerek yok herkes 6 ay diyosa size 7-8 ay sonra başlayın ama iyi antrenman ve öğünlerinizi sağlam alın derim. Bu benim düşüncem tabikide herkes uymayabilirthums:

forumda dahil bi kaç yerde de araştırdımda gerçekten hem hacim alarak veya var olanı koruyarak, aynı zamanda yağ yakmak çok mu zor ?

Back
Yukarı