MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
merhaba geçen perşembe netrition.com'dan verdiğim hardcore X siparişi bugun elime geçti.kullanalım,bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Hydroxycut Hardcore u kullana arkaşlardan kimi 20 kimi 12 kilo vermiş fakat kimse diyet yapıp yapmadığını yazmamış yaptılarsa kaç kalorilik diet yaptılar yazarlarsa sevinirim .... iyi forumlar .....

Ben kullandım baya kilo verdim 12 ye yakındır sanırım,210 kapsüllük.dietle,gunde 500 gram tavuk,2 tabak lapa bunu bölüyodum.kahvaltıda normal kahvaltı ekmek kesınlıkle yok.böyle gitmişti dietim.normal body idmanı,ustune 45 dk kardio.kasta kaybetmedim.

Selam arkadaşlar ben bu üründen 2 kutu 120 lik aldım dün başladım kullanmaya acayip idman yapma isteği yaratıyor insanda fakat bunun en doğru kullanımı nedir acaba?? üzerinde yemeklerden öçnce kullanın yazısı var ama idman yapacaksak nasıl kullanacağız bilen biri yardımcı çok sevinirim, doğru kullanıp boşa ziyan etmek istemiyrum.

Türkiye'de de kullanılan ve Amerika'da 9 milyon adet satılan Kanada yapımı Hydroxycut adlı ilacın karaciğere zarar verdiği belirtilerek toplatılma kararı alındı.

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) vücut geliştirmek ve aynı zaman diyet ilacı olarak kullanılan Kanada yapımı Hydroxycut isimli ilaç yüzünden bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde bu ilacın toplatılmasına karar verdi.

FDA'nın gıda ve beslenme bölümünden yetkili Dr. Linda Katz, kendilerine karaciğer problemleriyle ilgili 23 raporun ve Soutwest'te yaşayan 19 yaşında bir erkeğin de hayatını kaybettiği bilgisi kendilerine ulaştığı için bu kararı aldıklarını açıkladı. 2007 yılında ölen çocuğun FDA'ya geçtiğimiz ay rapor edildiği kaydedildi.

Diğer hastalarda ise sarılıktan dolayı cildin sarardığı ve karaciğer yetmezliği sorunları görüldü. Bir kişiye karaciğer nakli yapıldığı ve bir kişinin ise karaciğer nakli için sırada beklediği rapor edildi.

FDA'dan yapılan açıklamada, diyet ve vücut geliştirme amaçlı kullanılan ve Amerika'da yılda 9 milyon adet satılan ilacın karaciğere çok önemli zarar verdiğini ve bu yüzden piyasada bulunan aynı marka 15 ürünü yasakladığını bildirdi. Kanadalı üretici firma da ABD genelindeki ürünlerini geri çağırdı.

http://www.hekimce.com/index.php?kiid=4549

hadi geçmiş olsun :)

merhaba netrition'dan aldığım [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Hydroxycut Hardcore X paketini açtığım zaman içindeki pamuğun baya kırmızı renkte ıslandığını gördüm,galiba kapsüllerden sızma olmuş,bu ürünü alan arkadaşlarda da böyle bir durum söz konusu oldumu
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Bugun 120 lik aldım,kutuy açtıgımda kırmızı yağ gibi bişey vardı pamuğun üstünde,içide cips gibi kokuyor,daha once böyle birşey olmamıstı.Tabi X i ilk defa alıyorum.alan arkadaşlardada aynısı oldumu varmıydı?

Bugun 120 lik aldım,kutuy açtıgımda kırmızı yağ gibi bişey vardı pamuğun üstünde,içide cips gibi kokuyor,daha once böyle birşey olmamıstı.Tabi X i ilk defa alıyorum.alan arkadaşlardada aynısı oldumu varmıydı?

Kapsüllerden biri kırılmış veya sızıntı olmuş olabilir.

aynı olay bende de oldu, sanki içindeki kapsülün biri kırılmış pamuğa bulaşmış.ama ben kullanıyorum bi sorun olmadı ve kırılmış olan kapsülü de bulamadım.nasıl bulaştığını anlayamadım açıkçası.

Aynen Sanki Cips paketi gibi Kokuyor.Formul değişti galiba yeni versionu bu olsa gerek kullanacağız. =)

En son 11. ayda mesaj atılmış topic için. Son dönemde bu ürünü kullanan var mı , memnun musunuz ?
Bileklerim sakat olduğu için şu aralar sadece karın bölgesi ve bacak hareketlerini yapabiliyorum .Bu arada fırsat bu fırsat diyerek göbek olayını halletmek istiyorum .Çok fazla kilo sorunum yok 5 kilo kadar vvermeyi düşünüyorum. Ya bu ürünü alacağım ya da cla ile likit karnitin getirteceğim .Siz ne dersiniz ?

Ürünü alan arkadaşlar bende ürünü aldım yukarda bahsetmiştim.Paketi açtığınızda biber gibi bir koku varmı içinde,bide kapsülleri elinize aldığınızda elleriniz hafiften kırmızı oluyormu hemen.Resmen biber kokusu var haplarda yaw.

3 haftadır kullanıyorum 1 hafta sonra tamamıyla bütün etkilerini ve ölçüleri yazıcam size arkadaşlar.

Ben 2. kutuyu ilki gibi yeniden Netrition.com'dan sipariş ettim ve kokusu tamamen baharatlı patates cipsi ile aynı, yani dediğin gibi kişiden kişiye değişir sende biber gibi algılamışsın. Zaten baharatımsı birşey. Ayrıca içinde 1 likit kapsül patlak çıktı. Yani sorun olduğunu sanmıyorum.

tamamdır netritiondan sirapiş verdiysen amerikadan sahte olmas olasılığı falan olamaz belki patlayan 1 kapsül o kokuyo sebep olmuş olabilir ama önemli değildir ..gelişmeleri bekliyoruz ürünün etkileri vs..kolay gelsin...

Bugün ilk kullanımı gerçekleştirdim ve son kullanımım olacak. Saat 08.10 da aldığım hap 9.30 sıralarında çarpıntı yaptı ve ambulansla hastahaneye kaldırıldım. Tansiyonum 17 ye 7 diydi ilk ölçümde. Üstümde ki t-shirtün hareket ettiğini görüyordum desem abartmam. Ellerim ve ayaklarım titremeye başladı. Normalde hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen böyle bir etki yarattı. 4 saatlik gözlem sonunda hastahaneden ayrılabildim. Kan tahlili ve kalp ritimimi çektiler. Kan tahlilinde hiç bir sorun çıkmadı. Bu belki benim vucudumun verdiği reaksiyondu. Fakat bu kadar tehlikeli bir supplementi kullanmakdansa daha etkisiz supplementleri kullanmayı yeğlerim. Daha önce cuts kullanmıştım böyle bir sorun yaşamadım. Alacak olan arkadaşlar ciddi bir düşünsünler ondan sonra karar versinler belki onların vucudunda böyle bir etki olmayacak ama sonuçda bu sporu sağlığımız için yaptığımızı unutmamak lazım.

Kauss çok geçmiş olsun dostum tansiyonun 17 ye çıkması çok sakıncalı..boy ve kilonu yazarmısın acaba ürün sana fazla kilo fazlalığın olmadığı içinmi ağır geldi ..böle bi etki yapması çok enteresan..tekrar geçmiş olsun..

Bugün ilk kullanımı gerçekleştirdim ve son kullanımım olacak. Saat 08.10 da aldığım hap 9.30 sıralarında çarpıntı yaptı ve ambulansla hastahaneye kaldırıldım. Tansiyonum 17 ye 7 diydi ilk ölçümde. Üstümde ki t-shirtün hareket ettiğini görüyordum desem abartmam. Ellerim ve ayaklarım titremeye başladı. Normalde hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen böyle bir etki yarattı. 4 saatlik gözlem sonunda hastahaneden ayrılabildim. Kan tahlili ve kalp ritimimi çektiler. Kan tahlilinde hiç bir sorun çıkmadı. Bu belki benim vucudumun verdiği reaksiyondu. Fakat bu kadar tehlikeli bir supplementi kullanmakdansa daha etkisiz supplementleri kullanmayı yeğlerim. Daha önce cuts kullanmıştım böyle bir sorun yaşamadım. Alacak olan arkadaşlar ciddi bir düşünsünler ondan sonra karar versinler belki onların vucudunda böyle bir etki olmayacak ama sonuçda bu sporu sağlığımız için yaptığımızı unutmamak lazım.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.

İlk denemende bir kerede kaç adet hap kullandın ?

arkadaşlar burda uzun süreli kalıcı risklerden bahsediyoruz kullanmayın... onun yeri antremandan önce koyu nescafe art yarım aspirin yeterde artar bile

suanda bu ürünü kullanıyorum sabah 3 tane idmandan önce 3 tane alıyorum herhangi bir yan etki görmedim dahada yaklasık 2-3 haftalık var kutuda acaba arkadasın kullandıgı eski versiyonmuydu cunku onda efedrin vardı belki ondan oyle olmustur

Back
Yukarı