Ben yarın,öbürgün kesin olarak kapsül sayısı ve fiyat öğreneyim belki yanlış anlaşılma olmuştur..
Şimdi bende Türkiye'den alma taraftarıyım
Firma bilgiside isteyene özelden atayım...
Ben yarın,öbürgün kesin olarak kapsül sayısı ve fiyat öğreneyim belki yanlış anlaşılma olmuştur..
Şimdi bende Türkiye'den alma taraftarıyım
Firma bilgiside isteyene özelden atayım...
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ben de Türkiye'den aldım, kıllanmıştım zaten, yurtdışından alan arkadaşlar acaba resim koyabilirler mi? Bende de alpha 300 cc yazıyor.
Excursion Türkiyedeki nette satılanlar,salonlardan veya bu tarz urunleri satan buyuk eczanelerden alınanlardan bişey olmaz ben istanbulda galeria nın içindeki eczaneye sormustum 150 dediler acı pahalı kısacası oralarda sahte olacanı sanmıyorum sorun ben arkadasa Adanadaki amerikan pazarından aldırdım 40 ylt diyince içimede kusku dusmustu
Soldiereye bende sana şöle bişey söliyim içine kurt düşürmek gibi olmasın ama bazı eczaneler hatta salonların bile Bulgardan veya Adana'dan getirttiği söyleniyor.
Doğrudur Wolfson her sey olur dediğin mantıklı walla ozman anımal cut a devam heralde onunda kasmazlar 9 tane tablet yapmayı:badgrin:
arkadaslar hepinize iyi günler bende 4 gündür kullanıyorum ürünü çok aşırı terletiyor ve güzel enerji patlaması yapıyor halis arkadasın dediği gibi fakat altında "alpha 300cc" yazıyor şimdi ben tam olarak anlayamadım sahte mi bu?? teşekkürler hayırlı günler hepinize
ewet o urun