Muscletech Hydroxycut Hardcore Gunlugu

Karasan Merhaba :j

Sevgili Karasan,
Alakaniz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Isin acikcasi gercekten cok kilolu degilim ve fakat sizin de bildiginiz uzere bu vucut yag oranimin dusuk oldugu anlamina gelmiyor ne yazik ki.. Bunu zaten aynada kendime baktigim vakit gorebiliyorum. Sonucta urun eger yag yakici ise ha cok yagli olmussun ha az yagli olmussun etkisini gosterebilir diye dusundugumden ve hayatimda ilk kez bir yag yakici urun kullanacagimdan bu urunu tercih ettim. Su an daha iyi durumudayim. 3 tane fotograf yukluyorum biri bu urunu kullanmadan once biri de daha yeni cektigim bir foto. Sanirim boyle daha net anlasilacak. Tekar cok tesekkur ederim.

Sevgiler
Halis

...

halis bişey dıyecegım alınma ama senın omuzlar bırazcık kuculmus ya bak sımdı benımde ıcıme kurt dustu
kasları da göturuyomu bu ilaç dıye
inşallah göturmuyodur benımde 1 ayım doldu yanı az degıl bu ılacta :?

Efe Selam!

Omuzlarim suan daha iyi durumda. Sanirim resimdeki pozdan dolayi oyle gozukuyor. Kaslardan gitmemesi konusunda konuda iciniz rahat olsun keza boyle bir durumla henuz su asamada karsilasmadim. Umarim ilerleyen zamanlarda da basima gelmez..Ama olur ki basima boyle birsey gelirse buradan sizlerle paylasirim. ;)

Sevgiler
Halis

1 Ay Sonra..

Arkadaslar herkese selamlar,
1 aylik kullanimdan sonra bu urunle alakali sunu soyleyebilirim:
*Iyi bir cardio programla ( ben haftada 3 gun 40 dakikalik tempolu kosu programi uyguladim) birlikte kullandigimda yag yakimini hizlandirdigini kesinlikle soyleyebilirim.
Haftada 3 gunluk agirlik idmanimla kombine ettigimde karin kaslarimi gorebilir hale geldim. :idea: Umarim zaman icerisinde daha da iyi olacak. Kullandigim sure icerisinde hicbir yan etikisini gormedim Urun efredin icermeyen guncel olarak satilan yabanci sitelerden temin edebileceginiz hydroxycuthardcore'dur)
* Yediklerime ozellikle dikkat ettim az yagli ya da yagsiz yiyecekler tukettim.
* Celltech nitro-tech takviyesi kullandim.

Sonucta bu urunu herkese tavsiye ederim.

Sevgiler
hls

sonuçlarından memnun kaldıysan söylenecek pek bir şey kalmamış
netrition da sadece 120caps olanı var, bir kutusu 1-1,5 ay idare eder mi yoksa 2 kutu mu almalıyız. Ne tavsiye edersin?

Citronium selam!

Citronium selam!

Urun sabah ac karnina 3 ve aksamustu idmandan yarim saat once 3 tane olmak uzere gunde toplam 6 tane kullaniliyor. Ben de 120lik kutulardan kullandim. Bu demektir ki bir kutu 20 gun kadar idare ediyor. Ben 2. kutuya devam ediyorum. Almisken 2 kutu almanizi oneririm. Daha evvelden de belirttigim gibi ilk kez bir yag yakici kullandim. Okudugum ve deneyimledigim kadariyla urun cok basarili. Size de tavsiye ederim.

Kolay gelsin ;)
hlss

Hydroxycut Hardcore 'u nereden temin edebilirsiniz

Okko merhaba,
Ben urunu www.netrition.com 'dan siparis verdim. UPS kargo ile maksimum 4 gun icerisinde elinde oluyor. Su zamana kadar verdigim hicbir sipariste elime ulasmadigi olmadi. (cok sukur.. :roll: ) Size de tavsiye ederim.

Iyi calismalar.
Hls

cdalgic

Devamli kendinin sattigi acik arttirma sitelerine link veriyorsun, daha öncede uyarildin ama nedendir iyi niyetlik yaramiyor.

Banlandin.

/Despo

Re: Hydroxycut Hardcore 'u nereden temin edebilirsiniz

haliss dedi:
Okko merhaba,
Ben urunu www.netrition.com 'dan siparis verdim. UPS kargo ile maksimum 4 gun icerisinde elinde oluyor. Su zamana kadar verdigim hicbir sipariste elime ulasmadigi olmadi. (cok sukur.. :roll: ) Size de tavsiye ederim.

Iyi calismalar.
Hls

Slm haliss
Ekstradan bi fiyat farki oluyomu acaba Turkiye gelirken?
Bende almayi dusunuyorum ama ucuza bulamıyorum bi turlu TR de.

Kullanimi sonlandirdim!

Arkadaslar urunu kullanmayi kestim. Suan 74 kilyum. Bakalim onumuzdeki gunlerde neler olacak... 8)

Sevgiler
halis

ben bu ürünü bugün adana amerikan pazarından buldum..Adam anlamıyor 40 ytl fiyat çekti..6 kutu aldım çıktım :)

yok sahte değil adamla yıllardır beri alışveriş yapıyorum..Ayrıca adam 2 tanede sahte olanını gösterdi baya farklar vardı..Yani sahte olmadığından eminim..Aslında bitmeden gidip birkaçtane daha almak istiyorum..1 kutu fiyatına 4 tane aldım..Daha ne olsun..

Su ana kadar hep sahtemi falan diye sorular soruldu, ama ilk kez bir sahte oldugunu duydum.
Berbes farki neydi peki, bu sahtelerin.

tavsiye ederim ;)101 kilodan 2 ay içinde yarı dietli 88 e düştüm..nitrik oxitle kullanırsan çok ii sonuç alıyosun..ölçü kaybetmeden definisyonlu bir vucut istiyosanız kesin deneyin derim:)

Back
Yukarı